Yliopiston Apteekki laajentaa Smartbox automaatteja Helsingissä ja Lahdessa

Yliopiston Apteekki on yksi Smartboxin pitkäaikaisimmista asiakkaista. Smartbox automaatteja löytyy Yliopiston Apteekeista ympäri Suomea ja automaatteja on myös laajennettu lisämoduuleilla vuosien mittaan (Lue artikkeli). Nyt myös Lahden sekä Helsingin Viikin ja Töölön Yliopiston Apteekkien Smartbox automaatit saivat lisäosat. Lisäosilla nostetaan automaattien lokeromäärää ja näin pystytään palvelemaan yhä useampaa asiakasta noutoautomaatin avulla.

Viikin Yliopiston Apteekin noutoautomaattiin tehtiin jo kolmas laajennus

Helsingin Viikin Yliopiston Apteekin Smartbox automaattiin tehtiin jo kolmas lisämoduulien asennus. Viikin automaatti oli alun perin 15-lokeroinen, mutta vuosien saatossa käyttö on lisääntynyt ja nyt viimeisimmän lisämoduulien asennuksen jälkeen lokeroiden määrä on kasvanut jo 63:een (kuva alla). Automaatti sijaitsee Prisma Viikin aulassa.

Helsingin Viikin Yliopiston Apteekin Smartbox automaatti lisämoduuleilla. 9-lokeroiset lisämoduulit on asennettu automaatin molempiin päihin. Kuva: Man In Van.

Lahden ja Helsingin Töölön Yliopiston Apteekkien automaatteihin tehtiin toinen lisämoduulien asennus

Lahden apteekin automaatin lokeromäärä kasvoi yhdellä 9-lokeroisella lisämoduulilla. Automaatissa on nyt yhteensä 45 lokeroa (kuva alla). Alun perin automaatti on ollut 15-lokeroinen, mutta käytön lisääntyessä sitä on laajennettu jo kahteen eri otteeseen lisämoduulien asennuksilla.

Helsingin Töölön apteekin Smartbox automaatti sai kaksi lisämoduulia eli 18 uutta lokeroa. Töölön automaatissa on nyt jo yhteensä 54 lokeroa. Myös Töölön automaattia on jo laajennettu kahteen eri kertaan ja alun perin tämäkin automaatti on ollut 15-lokeroinen.

Lahden Yliopiston Apteekin Smartbox automaatti. Valkoinen osa automaatista on vasta asennettu lisäosa, johon ei ole tehty vielä teippauksia. Kuva: Man In Van.
Sulje lomake Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.