Optikkoliikkeet

Automaatilta nouto on hygieenistä. Nouto tapahtuu noutoviestissä tulevalla numerokoodilla tai QR-koodilla.

Hygieenistä ja helppoa palvelua automaatilla

Smartbox noutoautomaatti sopii mainiosti optiikkoliikkeiden käyttöön. Automaatista voidaan jaella asiakkaille näppärästi päivittäin paljon meneviä tuotteita esimerkiksi piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustuotteita. Lisäksi automaatista voidaan jaella tietenkin myös silmälaseja ja kehyksiä. Automaatti voidaan räätälöidä lokerokoon ja -määrän suhteen täysin tarpeiden mukaisesti.

Automaattia voidaan hyödyntää optikkoliikkeissä myös silmälasien korjaukseen/huoltoon liittyvässä palvelussa. Asiakas voi jättää silmälasit huoltoa varten automaattiin ja noutaa ne sieltä kun silmälasit on huollettu.

Esimerkki optikkoliikkeille suunnitellusta Smartbox noutoautomaatista. Automaatin koko, lokeromäärä ja ulkonäkö on täysin räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Smartbox noutoautomaatin ominaisuudet

Smartbox automaatti voidaan sijoittaa myös optikkoliikkeen ulkopuolelle esimerkiksi kauppakeskuksen yhteyteen, jolloin asiakkaat voivat noutaa tuotteensa myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella.

Automaatti on täysin hygieeninen ratkaisu. Kun asiakas on tilannut tuotteen ja se on asetettu automaattiin noudettavaksi, asiakas saa noutoviestin, jossa on numerokoodi sekä QR-koodi. Asiakas pystyy noutamaan tilatut tuotteet hygieenisesti automaatista hyödyntäen jompaa kumpaa avauskoodia.

Automaatti saadaan integroitua ohjelmistoasiantuntijoidemme ansioista asiakkaan taustajärjestelmiin. Näin automaatti toimii moitteettomasti yhdessä esimerkiksi verkkokauppa-alustan kanssa.