Aloita noutopalvelu pienilläkin noutomäärillä edullisesti – Ennakkomarkkinoinnissa Smartbox Mobile noutolokerot

Smartbox Mobile on uusi kehittämämme innovaatio tuotteiden noutoa varten. Noutolokerikko on kehitetty mm. sitä varten, että yritykset pystyvät aloittamaan noutopalvelun tarjoamisen pienemmilläkin noutomäärillä edullisesti. Yritys saa itse koostaa tarpeisiinsa sopivan noutolokerikon ja käytön voi tosiaan aloittaa jopa vain yhdellä lokerolla ja laajentaa jälkeenpäin vaikka lokero kerrallaan. Tämän myötä on mahdollista aloittaa noutopalvelun tarjoaminen asiakkaille erittäin matalalla kynnyksellä ja kehittää noutopalvelua ketterästi suosion kasvaessa.

Valitse lokerot yrityksesi tarpeiden mukaan

Smartbox Mobilen lokeroiden koko ja määrä on muokattavissa tarpeiden mukaan. Lokerikko koostuu yksittäisistä lokeroista, joita voi lisätä noutotarpeiden kasvaessa myös jälkeenpäin. Jokaisessa lokerossa on oma numerolukkonsa, johon näppäillään koodi, jolla saadaan lokero auki. Lokerot asennetaan taustalevylle, jonka saa asennettua esimerkiksi seinälle tai jalustalle. Noutolokerikko ei tarvitse virtaa tai nettiyhteyttä.

Lokeroista on saatavilla myös eri kokoja ja tämän myötä noutolokerikko soveltuu useisiin eri tarpeisiin. Sieltä voidaan jakaa verkkokauppatilausten tuotteita, avaimia tai vaikka yrityksen sisäisesti tavaroita. Muokattava noutolokerikko mahdollistaa noutopalvelun käyttöönoton pienempiinkin tarpeisiin, todella edullisesti.

Noutolokerikkoa hallitaan puhelimen sovelluksen avulla

Smartbox Mobilea hallitaan nimensä mukaisesti puhelimen sovelluksen avulla, jonka saa ladattua sovelluskaupasta. Helppokäyttöisen sovelluksen kautta työntekijä voi seurata eri lokeroiden tilaa ja muokata lähetyksiä. Sovelluksesta uuden lähetyksen teko helppoa. Aluksi valitaan vapaa lokero, jonka jälkeen näppäillään asiakkaan nimi ja puhelinnumero. Tämän jälkeen sovellus lähettää asiakkaalle noutoviestin ja näyttää työntekijälle koodin, jolla saa lokeroon vietyä tuotteen. Asiakkaalle lähtevää noutoviestiä voi muokata haluamaansa muotoon ja viestin mukana tulee tietenkin se itse noutokoodi, jolla lokeron saa auki ja tuotteen noudettua. Sovelluksesta onnistuu myös lisäominaisuutena verkkomaksun liittäminen noutoprosessiin, jolloin asiakas saa lokeron auki vasta maksun tehtyään. Katso alta Smartbox Mobile sovelluksen esittelyvideo.

Kiinnostuitko?

Smartbox Mobile on ennakkomarkkinoinnissa ja tuotteen toimitukset alkavat viimeistään kesäkuussa 2022. Jättämällä yhteydenottopyynnön saat ajankohtaisesti tietoa Smartbox Mobilen kehityksestä ja mikäli teet varauksen, olet tilausjonossa etusijalla tuotteiden toimituksien alkaessa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.