K-Rauta Vantaanportille suunniteltiin uniikki Smartbox automaatti

Smartbox automaatti tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi

K-Rauta Vantaanportille asennettiin täysin räätälöity Smartbox automaatti. Heidän uusi noutoautomaatti koostuu kahdesta erillään olevasta kokonaisuudesta ja siinä on yhteensä 69 lokeroa. Smartbox on aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan niin automaatin koon, kuin ulkonäön suhteen ja tässäkin teimme juuri asiakkaalle sopivan ratkaisun. K-Rauta Vantaanportin uniikki Smartbox automaatti suunniteltiin heidän tuulikaapin tilaan sopivaksi. Myös automaatin lokeroiden koot muokattiin kaupasta yleisemmin jaettavien tuotteiden kokojen mukaan. Automaatti sai myös K-Raudan värimaailman mukaisen teippauksen ja istuu näin mainiosti niin ulkonäöltään kuin muodoltaan kaupan tiloihin.

K-Rauta Vantaanportin Smartboxista löytyy myös yksi iso noin kaksi metriä korkea lokero, jonka katto on poistettu. Lokerosta voidaan jakaa siis esimerkiksi listoja ja putkia. Lokeron numero on 53 ja se näkyy alla olevassa kuvagalleriassa (Kuvat 3,4 ja 5).

Jatkossa K-Rauta Vantaanportin asiakkaat voivat siis noutaa helposti ja nopeasti tuotteita noutoautomaatista, joka sijaitsee liikkeen pääsisäänkäynnin tuulikaapissa. Automaatilta nouto on asiakkaille täysin hygieenistä.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.