Turun Ylioppilaskyläsäätiölle asennettiin Smartbox automaatti asuntojen avainten jakelua varten

Turun Ylioppilaskyläsäätiö jakaa jatkossa asuntojen avaimia myös Smartbox noutoautomaatin avulla. TYS:llä on noin 7000 asuntopaikkaa Turussa. Asiakkaina heillä on peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevia opiskelijoita. Opiskelijoilla asuntojen vaihtuvuus on suurta, joten Smartbox noutoautomaatti tulee tarpeeseen helpottamaan asuntojen avainten jakelusta johtuvia ruuhkia, etenkin kuunvaihteessa. Lisäksi automaatin avulla asiakas pystyy noutamaan avaimet täysin hygieenisesti, ilman ihmiskontaktia.

Automaatti asennettiin TYS:n uuden toimiston tiloihin. Automaatti on iso 72-lokeroinen Smartbox Key automaatti. Sen lokeroiden koko on siis sovellettu avainten jakelua varten, niin että lokeroon mahtuu avaimet ja tarvittavat dokumentit. Smartbox on integroitavissa aina asiakkaan taustajärjestelmiin ja TYS:n automaattiin tehtiin myös yhteensopivuus heillä käytössä olleen avainhallintajärjestelmän kanssa. Smartbox:lla on jo valmis yhteensopivuus Visma Tampuurin ja Lokitimen avainhallintajärjestelmien kanssa. Voit lukea lisää Smartboxin avainhallinnan integraatioista ja ratkaisuista täältä.

Turun Ylioppilaskyläsäätiön noutoautomaatti on iso 72-lokeroinen avainhallinta-automaatti. Automaatti sai heti TYS:n brändin mukaiset teippaukset. Kuvat: Man In Van.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.