Avainhallinta

Sano hyvästi kuunvaihteen ruuhkalle avainhallinnassa.

Smartbox Key vapauttaa jonotukselta niin vuokralaiset kuin avaimia nopeasti tarvitsevat huolto- ja sähkömiehet. Yrityksesi työntekijät voivat keskittyä avainten jakelun sijaan varsinaiseen työhönsä.

Smartbox Key -avainhallinta-automaatin avulla avaimien jakelu tapahtuu sujuvasti asiakkaiden aikaa säästäen ja henkilöstön ajankäyttöä tehostaen. Ilman jonotusta. Automaattien käyttäminen avainhallintaan soveltuu kaikenkokoisille toimijoille kaupungeista kuntiin, sairaaloista oppilaitoksiin sekä turvallisuustoimijoista lukko- ja huoltoliikkeisiin.

18-lokeroinen normaali Smartbox avainkaappi, jossa on näyttö, sekä Smartbox logo teipattuna näytön ylle.

Yhteensopiva avainhallintajärjestelmien Visma Tampuurin ja Lokitimen kanssa

Smartbox Key -automaatin yhdistäminen yrityksen jo olemassa oleviin avainhallintajärjestelmiin onnistuu meiltä mainiosti. Smartbox Key on jo yhteensopiva alan johtavien avainhallintajärjestelmien Visma Tampuurin ja Lokitimen kanssa.

Tampuurin brändillä teipattu avainhallinta automaatti, jossa on 45-lokeroa avainten noutoa ja palautusta varten.
Lokitimen logolla varustettu avainhallinta automaatti, jossa on 45-lokeroa asuntojen avainten noutoa ja palautusta varten.

Helppoa avainhallintaa – Smartbox ja Visma Tampuuri

Visma Tampuurin avainhallinta ja Smartbox-palveluautomaatit tarjoavat helppoa ja vaivatonta avaintenjakelua. Ratkaisu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa avaimet jopa 24/7.

Avainhallinnan avulla voit kontrolloida kohteisiin sekä huoneistoihin liittyviä avaimia, ja voit seurata avainten lainauksia sekä tilata tarvittaessa uusia avaimia tai sarjoituksia. Avainhallinta auttaa näkemään yhdellä silmäyksellä avainten lainaustilanteen sekä myöhässä olevat lainat. Saat aina ajantasaisen näkymän kohteiden ja huoneistojen avainten tilanteeseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme tarkemmin, kuinka Smartbox-automaatti ja Visma Tampuurin avainhallinta toimivat yhdessä.

Tarjoamme lähtökohtaisesti kolmea eri kokoa Tampuurin automaatteihin

Voimme myös räätälöidä asiakkaalle sopivan ratkaisun, mikäli malliston vaihtoehdot eivät vastaa tarpeeseen.

Esimerkkejä avainhallinta-automaateista

TVT:n avainhallinta-automaatti, jossa on valkoinen pohja ja sinisellä teipattuna asuntojen kuvia.
Kouvolan Asuntojen iso valkoinen avainhallinta-automaatti, johon on teipattu heidän logo.
TYS:n virheä valkoinen suuri avainhallinta-automaatti, jossa on yli 50 lokeroa asuntojen avainten jakelua ja palautusta varten.
TOAS:n iso punavalkoinen avainhallinta-automaatti, jossa on yli 40 lokeroa avainten jakelua ja palautusta varten. Lokerikkoon on teipattu avainten kuvia.
TOAS:n iso punavalkoinen avainhallinta-automaatti, jossa on yli 60 lokeroa avainten jakelua ja palautusta varten. Lokerikkoon on teipattu avainten kuvia.

Kuvat: Man In Van.

Tampereen opiskelija-asuntosäätiöllä on käytössään kaksi Smartbox-automaattia avainhallintaan. Eri paikkoihin sijoitetut automaatit tarjoavat yhdessä asiakkaalle laajan palvelualueen. Lue lisää TOAS:n automaattien asennuksesta.

Kiinnostuitko?

Smartbox Key automaatin ominaisuudet