Avainhallinta

Kuullostaako kuunvaihteen ruuhka avainhallintaan liittyen tutulta? Vuokralaiset, huolto -ja sähkömiehet tarvitsisivat nopeasti avaimet, mutta avainten jonotukseen menee arvokasta aikaa? Työntekijöillä on kädet täynnä ja avainten jakelu tuntuu yhdeltä kaaokselta? Smartbox Key avainhallinta-automaatti on ratkaisu ongelmaan. Automaatin avulla avaimien jakelu tapahtuu näppärästi ilman jonotusta, näin säästetään asiakkaiden aikaa ja tehostetaan henkilöstön ajankäyttöä. Automaattien käyttäminen avainhallintaan soveltuu kaikenkokoisille toimijoille kaupungeista kuntiin, sairaaloista oppilaitoksiin sekä turvallisuustoimijoista lukko- ja huoltoliikkeisiin. 

18-lokeroinen normaali Smartbox avainkaappi, jossa on näyttö, sekä Smartbox logo teipattuna näytön ylle.

Yhteensopivuus avainhallintajärjestelmien Visma Tampuurin ja Lokitimen kanssa

Smartbox Key automaatin yhdistäminen yrityksen jo olemassa oleviin avainhallintajärjestelmiin, onnistuu meiltä mainiosti. Smartbox Key automaatilla on jo yhteensopivuus alan johtavien avainhallintajärjestelmien kanssa, jotka ovat Visma Tampuuri ja Lokitime.

Tampuurin brändillä teipattu avainhallinta automaatti, jossa on 45-lokeroa avainten noutoa ja palautusta varten.
Lokitimen logolla varustettu avainhallinta automaatti, jossa on 45-lokeroa asuntojen avainten noutoa ja palautusta varten.

Kuvaus integraatiosta – Smartbox ja Visma Tampuuri

Visma Tampuurin avainhallinta ja Smartbox noutoautomaatti tarjoavat jatkossa helppoa ja vaivatonta avaintenjakelua noutoautomaatin avulla. Ratkaisun avulla pystytään tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus noutaa avaimet jopa 24/7 ja näin helpottaa mm. ruuhka-aikojen asiakaspalvelussa. Smartbox automaatti ja Visma Tampuurin avainhallinta toimii yhdessä seuraavasti:

1 Aluksi avainhallinnassa kirjataan lainaustapahtuma ja valitaan automaatista asiakkaalle toimitettava viestisisältö (viestipohjat suunnitellaan käyttöönotossa valmiiksi).

2 Tämän jälkeen lainaus tehdään valitsemalla noutoautomaatti -painike, jolloin saadaan tarratulostimella tulostettava QR-koodi, joka leimataan avainnipun sisältävään pakettiin.

3 Lainauksia (paketteja) kerätään päivän aikana ja nämä viedään noutoautomaattiin.

4 Noutoautomaatin luona paketit skannataan automaatin QR-koodilukijalla ja siirretään automaattiin. Tieto tästä siirtyy Tampuurin avainhallintaa (myös lokero missä paketti sijaitsee). Viestisisältö, PIN-koodi ja QR-koodilinkki toimitetaan merkittynä ajankohtana vastaanottajalle.

5 Vastaanottaja noutaa avaimet joko PIN-koodilla tai QR-koodilla ja noutoautomaatista lähtee samalla tieto Tampuurin tehdystä lainaustapahtumasta. Samassa lainatuille avaimille kirjataan lainassa-tila.

Tarjoamme lähtökohtaisesti kolmea eri kokoa Tampuurin automaatteihin

Esimerkkejä avainhallinta-automaateista

TVT:n avainhallinta-automaatti, jossa on valkoinen pohja ja sinisellä teipattuna asuntojen kuvia.
Kouvolan Asuntojen iso valkoinen avainhallinta-automaatti, johon on teipattu heidän logo.
TYS:n virheä valkoinen suuri avainhallinta-automaatti, jossa on yli 50 lokeroa asuntojen avainten jakelua ja palautusta varten.
TOAS:n iso punavalkoinen avainhallinta-automaatti, jossa on yli 40 lokeroa avainten jakelua ja palautusta varten. Lokerikkoon on teipattu avainten kuvia.
TOAS:n iso punavalkoinen avainhallinta-automaatti, jossa on yli 60 lokeroa avainten jakelua ja palautusta varten. Lokerikkoon on teipattu avainten kuvia.

Kuvat: Man In Van.

Tampereen Opiskelija-asuntosäätiöllä on käytössään kaksi Smartbox automaatti avainhallintaa varten. Automaatit on sijoitettu eri paikkoihin, koska tämän avulla saadaan laajennettua palvelualuetta. Lue TOAS:n automaattien asennuksesta täältä.

Kiinnostuitko?

Smartbox Key automaatin ominaisuudet