Varaosaliikkeet

Smartbox noutoautomaatti soveltuu hyvin niin pienten kuin suurtenkin varaosien jakeluun. Noutoautomaatin avulla asiakkaat voivat noutaa tilaamansa varaosat nopeasti ja hygieenisesti, omien aikataulujen puitteissa. Erityisesti automaatista hyötyy vakituiset asiakkaat, jotka noutavat tilauksia melkeinpä päivittäin, kuten autokorjaamot. Korjaamot pystyvät noutamaan tarvittavat varaosat automaatista vaikka ennen työpäivän alkua. Automaatin etuna on juurikin se että sillä voidaan palvella asiakasta myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Smartbox noutoautomaatin ominaisuudet

Noutoautomaatti voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti automaatin koon, lokeroiden määrän ja koon, sekä ulkonäön suhteen. Automaattiin voidaan tehdä niin pieniä kuin isojakin lokeroita, riippuen siitä, että millaista varaosaa on yleisesti jaettavana.

Smartbox automaatti voidaan sijoittaa myös varaosaliikkeen ulkopuolelle esimerkiksi kauppakeskuksen yhteyteen, jolloin asiakkaat voivat noutaa tuotteensa myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Automaatti voidaan asentaa myös liikkeen tuulikaappiin, jolloin voidaan tehdä automaattinen ulko-oven ohjaus. Tämän ratkaisun avulla asiakkaat voivat noutaa varaosia tuulikaapissa olevasta automaatista myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella.

Automaatti on täysin hygieeninen ratkaisu. Kun asiakas on tilannut tuotteen ja se on asetettu automaattiin noudettavaksi, asiakas saa noutoviestin, jossa on numerokoodi sekä QR-koodi. Asiakas pystyy noutamaan tilatut tuotteet hygieenisesti automaatista hyödyntäen jompaa kumpaa avauskoodia.

Automaatti saadaan integroitua ohjelmistoasiantuntijoidemme ansioista asiakkaan taustajärjestelmiin. Näin automaatti toimii moitteettomasti yhdessä esimerkiksi verkkokauppa-alustan kanssa.