Smartnouto

Noutovaraston hallintajärjestelmä Smartnouto laittaa noutohyllyt järjestykseen ja tekee asiakaspalvelusta helppoa ja nopeaa.

Tilaa verkosta, nouda kaupasta

Asiakas haastoi meidät kehittämään noutovaraston hallintaa. Syntyi Smartnouto – noutovaraston hallintajärjestelmä, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla Smartboxin ohjelmisto-osaaminen, järjestelmäkokonaisuuksien hallinta ja asiakkaan liiketoiminnan tehostaminen.

Kokonaisvaltainen järjestelmä Smartnouto tuo järjestyksen, nopeuden ja sujuvan asiakaspalvelun noutovarastoosi – aikaa ja kustannuksia säästäen.

Miten Smartnouto auttaa yritystäsi?

Hallinnoi mistä vain, milloin vain

Smartnouto laittaa noutohyllyt järjestykseen ja tekee asiakasnoudoista helppoja ja nopeita. Ja kaikki työvaiheet kirjautuvat Smartbox Cloudiin. Kaikki paketit ovat kirjattuina järjestelmään, jolloin vikatilanteiden selvitys on vaivatonta.

Smartnouto-järjestelmä sisältää tekniikkayksikön kosketusnäytöllä, langattoman viivakoodinlukijan ja numero-/viivakooditarrat hyllyjen reunoihin.

Smartnoudon avulla noudettavat paketit pysyvät järjestyksessä ja pakettien lokitiedot päivittyvät ajankohtaisesti.

Kiinnostuitko?

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta lomakkeesta tai olla suoraan yhteydessä myyjiimme joiden yhteystiedot löytyvät alapuolelta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.