Ratkaisumme

Smartbox noutoautomaatin monikäyttöisyyden vuoksi asiakkaita on uselta eri alalta. Noutoautomaattia voi hyödyntää esimerkiksi perinteiseen tuotteiden jakeluun, avaintenhallintaan ja yritysten sisäiseen tavaran jakeluun, kuten huoltotarvikkeiden jakeluun työntekijöille. Parhaat ideat saamme asiakkaiden ehdotuksista ja olemme aina valmiita lähteä kehittämään ratkaisuja Smartbox noutoautomaatin avulla. Yksinkertaisuudessaan noutoautomaatti on aina käytettävissä, kun jokin asia/esine täytyy saada ihmiseltä toiselle, siksi Smartbox:lla voidaan ratkaista monia erinlaisia ongelmia.

Räätälöimme tuotteemme jokaiselle asiakkaalle erikseen, ja ennen kaikkea ohjelmisto-osaamisemme vuoksi pystymme integroimaan Smartbox-lokerot lukuisiin asiakkaidemme järjestelmiin.

Tutustu ratkaisuihimme

Alta löydät esimerkkejä aloista joilla jo toimimme.

Esimerkkejä asiakkaistamme

ISS käyttää Smartbox automaattia aulapalveluiden postinhallintaan.
Limingan kunta käyttää Smartbox automaattia hoitotarvikkeiden jakeluun.

Mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää Smartbox noutoautomaatista ja sen ratkaisuista tai sinulle heräsi idea miten voisit hyödyntää Smartboxia omassa liiketoiminnasasi, voit jättää yhteydenottopyynnön alapuolella olevasta painikkeesta. Voit myös soittaa suoraan asiantuntijoillemme Sepolle tai Jarkolle, joiden yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Tulossa

Tulossa ulkokäyttöön soveltuva avaintenhallintarobotti.

Kysy lisää:
seppo.kangas@smartbox.fi, 050 4252 123