Ratkaisumme

Smartbox on älykäs nouto- ja palautuspiste, josta hyötyvät sekä asiakas että palveluntarjoaja. Yrityksen tai organisaation näkökulmasta Smartbox vähentää ruuhkia, parantaa asiakaskokemusta, mahdollistaa aukioloaikojen pidentämisen ja luo mahdollisuuden henkilöresurssien käytön tehostamiselle.

Asiakaskokemus paranee merkittävästi, kun tuotteen voi viedä tai noutaa itselle sopivaan aikaan. Smartbox avaa lisäksi mahdollisuuden tuotteidesi kekseliääseen markkinointiin – halutessasi voit asettaa lokeroon lisätarjouksen, lahjan tai muun edun. Kaiken kaikkiaan Smartbox parantaa asiakastyytyväisyyttä, sitouttaa asiakasta ja mahdollistaa asiakastyytyväisyyden mittaamisen sekä asiakaspalvelun kehittämisen.

Räätälöimme tuotteemme jokaiselle asiakkaalle erikseen, ja ennen kaikkea ohjelmisto-osaamisemme vuoksi pystymme integroimaan Smartbox-lokerot lukuisiin asiakkaidemme järjestelmiin.

Tutustu ratkaisuihimme

Mikäli kiinnostuit kuulemaan lisää Smartbox noutoautomaatista ja sen ratkaisuista, voit jättää yhteydenottopyynnön alapuolella olevasta painikkeesta tai soittaa suoraan asiantuntijoillemme Sepolle tai Jarkolle, joiden yhteystiedot löydät sivun alareunasta.

Tulossa

Tulossa ulkokäyttöön soveltuva avaintenhallintarobotti.

Kysy lisää:
seppo.kangas@smartbox.fi, 050 4252 123