Rautakaupat

Rautakaupat olivat apteekkien ohella ensimmäisiä toimialoja, jotka halusivat tarjota asiakkailleen jonotusvapaata, erilaisten tuotteiden noutomahdollisuutta Smartbox-automaattien avulla. Noutoautomaatti soveltuukin loistavasti rautakaupan toimintaan. Rautakaupoissa on yleensä paljon eri tuotteita ja varsinkin kokemattomampi asiakas ei välttämättä helposti löydä kaikkea, on tällöin asiakkaan helpompi tilata noudettavaksi tarvittavat tuotteet, jolloin työntekijä kerää ja pakkaa tuotteet valmiiksi.

Automaattien käyttäminen avainhallintaan soveltuu kaikenkokoisille toimijoille kaupungeista kuntiin, sairaaloista kouluihin sekä turvallisuustoimijoista lukko- ja huoltoliikkeisiin. 

Smartbox-noutoautomaatin yhdistäminen yrityksen jo olemassa oleviin sisäisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppa-alustaan, onnistuu meiltä mainiosti. Mikäli kiinnostuit noutoautomaatin hyödyntämisestä liiketoiminnassasi, voit jättää yhteydenottopyynnön sivun oikeasta reunasta kohdasta ”Ota yhteyttä” tai voit laittaa sähköpostia tai soittaa suoraan asiantuntijoillemme Sepolle tai Jarkolle, joiden yhteystiedot löytyvät tämän sivun alareunasta.

Rautakauppa asiakkaamme

K-Rauta on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme ja meidän noutoautomaatteja löytyy K-Rauta Kemistä, Lanternasta, Malmista, Rovaniemeltä, Ruoholahdesta, Vaasasta ja Kokkolasta, Äimärautiolta ja Espoon keskuksesta. Noutoautomaattejamme löytyy muistakin rautakapoista, kuten Kodin Terra Jyväskylästä ja Tuusulasta ja Lakkapää Torniosta.

Smartbox-noutoautomaatin ominaisuudet

Huikea asiakastyytyväisyys

Automaattien asiakaspalautteen keskiarvo (3,9/4)