Rautakaupat

Rautakaupat olivat apteekkien ohella ensimmäisiä toimialoja, jotka halusivat tarjota asiakkailleen jonotusvapaata, erilaisten tuotteiden noutomahdollisuutta Smartbox-automaattien avulla. Noutoautomaatti soveltuukin loistavasti rautakaupan toimintaan. Rautakaupoissa on yleensä paljon eri tuotteita ja varsinkin kokemattomampi asiakas ei välttämättä helposti löydä kaikkea, on tällöin asiakkaan helpompi tilata noudettavaksi automaattiin tarvittavat tuotteet, jolloin työntekijä kerää ja pakkaa tuotteet asiakkaalle valmiiksi.

Smartbox-noutoautomaatin yhdistäminen yrityksen jo olemassa oleviin sisäisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppa-alustaan, onnistuu meiltä mainiosti. Myös automaatti on täysin räätälöitävissä, jokaisen rautakaupan tarpeiden mukaisesti. Lokeroiden kokoa ja määrää voidaan muokata niin että automaatista pystyy noutamaan eri kokoisia ja muotoisia tuotteita.

Rautakauppa asiakkaamme

K-Rauta on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme ja meidän noutoautomaatteja löytyy K-Rauta Vantaaportista, Kemistä, Lanternasta, Ylivieskasta, Ruoholahdesta, Porista, Vaasasta ja Kokkolasta, Äimärautiolta Oulusta ja Espoon keskuksesta. Noutoautomaattejamme löytyy muistakin rautakapoista, kuten Kodin Terra Jyväskylästä ja Tuusulasta ja Lakkapää Torniosta.

Vaasan K-Raudan iso Smartbox noutoautomaatti teipattuna oransseilla K-Raudan väreillä.

Vaasan K-Raudan Smartbox automaatti.

K-Rauta Vantaanportille tehtiin iso moniosainen automaatti, joka muokattiin liikkeen tuulikaapin tilaan sopivaksi. Kuvat: K-Rauta Vantaanportti.

Kiinnostuitko?

Smartbox-noutoautomaatin ominaisuudet