Byggvaruhus

Förutom apotek var byggvaruhus bland de första branscherna att erbjuda sina kunder en köfri upphämtningstjänst för olika produkter med Smartbox-skåp. Skåpet är perfekt för byggvaruhus. Byggvaruhus har vanligtvis många olika produkter och den mer oerfarna kunden kanske inte riktigt kan hitta allt, i vilket fall det är lättare för kunden att beställa de produkter som hen vill hämta upp, så att en medarbetare kan samla in och packa produkterna och göra dem redo för upphämtning.

Vi integrerar Smartbox-skåpet med företagets befintliga interna system, såsom e-handelsplattformar. Om du är intresserad av att använda skåpet i ditt företag kan du lämna en kontaktförfrågan till höger på sidan under ”Kontakta oss”, eller så kan du mejla eller ringa våra experter Seppo eller Jarkko direkt. Du hittar deras kontaktinformation längst ner på den här sidan.

Våra kunder

K-Rauta är en av våra äldsta kunder och våra skåp finns i K-Rauta Kemi, Lanterna, Malmi, Rovaniemi, Ruoholahti, Vasa och Kokkola, Äimärautio och Esbo centrum. Våra skåp finns också på andra byggvaruhus, såsom Kodin Terra i Jyväskylä och Tuusula och Lakkapää i Tornio.