Nyckelhantering

Låter överbelastningen av nyckelhantering vid månadsskiftet bekant? Underhållspersonal, elektriker eller hyresgäster behöver nycklar snabbt, men det tar värdefull tid att köa efter nycklar. Medarbetare har händerna fulla och nyckeldistributionen känns som kaos. Smartbox Key, ett hanteringsskåp för nycklar är lösningen på problemet. Med hjälp av skåpet sker utdelningen av nycklar enkelt utan någon kö, vilket sparar kundernas tid och effektiviserar personalen. Användningen av skåp för nyckelhantering är lämplig för operatörer i alla storlekar, från städer till kommuner, från sjukhus till utbildningsinstitutioner och från säkerhetsoperatörer till låssmeder och servicebutiker.

Kompatibilitet med nyckelhanteringssystemen Visma Tampuuri och Lokitime


Att kombinera Smartbox Key nyckelskåp med företagets befintliga nyckelhanteringssystem är enkelt. Smartbox nyckelskåp är kompatibelt med branschens ledande nyckelhanteringssystem, Visma Tampuuri och Lokitime.

Våra nyckelhanteringkunder

TVT Asunnot beställde Smartbox nyckelskåp i december 2020. Läs mer om hur TVT Asunnot använder Smartbox nyckelskåp för nyckelhantering för hyreskunder och hur de känner att skåpet förbättrar hela servicepaketet, via knappen nedan.