Vår berättelse

Idén med Smartbox uppkom år 2014, när Seppo Kangas och Jarkko Honkonen började fundera på hur skåplösningen kunde användas i olika företag och för olika ändamål. Många idéer föddes, både vad gäller traditionell kunddistribution och intern distribution. Idéerna förfinades och de grundläggande principerna från början var att skapa ett skåp som enkelt kan anslutas till kundens olika interna system med gedigen mjukvarukunskap. Grundprincipen för själva skåpet är att det är enkelt för slutanvändaren att använda och att varje skåp kan skräddarsys för att passa kundens behov. Baserat på dessa idéer grundades företaget SHJ Group Oy i början av 2015 och de första kunderna var Yliopiston Apteekki och K-Rauta.

Nurmijärven seitsemän veljeksen apteekin edustalla oleva Smartbox iso ja monilokeroinen noutoautomaatti.
Finlands största upphämtningsskåp för apotek vid Seitsemän Veljeksen Apteekki i Nurmijärvi.

För närvarande används mer än 200 av Smartbox upphämtningsskåp av företag för olika ändamål över hela Finland, från Ivalo till Helsingfors. Smartbox är verksamt i flera olika branscher och är för närvarande den överväldigande marknadsledaren inom distributionsskåp i Finland. Smartbox-skåp används till exempel inom apotek, nyckelhantering, bilhandlare, byggvaruhus, kemtvätt, distribution av vårdmaterial, uthyrning av verktyg, elektronikgrossister, livsmedelstjänster, företagsparker och tryckerier. Som den senaste innovationen har vi lanserat vår egen digitala Das Expert-totallösning för bilunderhåll. På grund av möjligheterna att anpassa Smartbox-skåp kan vi tillgodose ett brett utbud av olika lösningar, och med stark mjukvarukompetens kan Smartbox-skåpet anslutas till olika kunders interna system, såsom e-handelsplattformar eller till och med kundhanteringssystem. Du kan ta reda på mer om våra olika lösningar via knappen Vår lösning nedan.

Hur kan vi hjälpa till?

Smartbox kan hjälpa till att minska trängsel, förbättra kundupplevelsen, förlänga öppettiderna och öka effektiviteten hos personalresurser. I sin enkelhet är Smartbox-skåpet alltid tillgängligt när något behöver levereras från en person till en annan, vare sig det är en produkt som säljs eller till exempel intern serviceutrustning. Vårt upphämtningsskåp är en mångsidig lösning, och vi är alltid redo att ta oss an nya idéer och börja skräddarsy Smartbox för att möta våra kunders behov. Om du har en idé om hur du kan använda ett upphämtningsskåp i ditt företag, tveka inte att kontakta våra experter Seppo eller Jarkko, vars kontaktinformation finns nedan. Du kan också lämna en kontaktförfrågan i sektionen ”Kontakta oss” till höger på sidan.