Vår berättelse

Den nordiska envisheten och att kunna göra vårt allra bästa är något som alltid har krävt att vi är direkta, kan ta fram idéer tillsammans och tänka annorlunda. För att lyckas har vi behövt göra, snarare än prata, och använda morgondagens teknologier.

Vi är entusiastiska inför framtida teknologier och lösningar. Det gjorde oss till pionjärer inom smarta lösningar för hämtning och returer. Vi genomför ständiga förbättringar för att förtjäna våra kunders och deras kunders förtroende på nytt och på nytt, varje dag.

Vi känner till och förutser våra kunders önskemål och kommande behov. Våra kunder är bekanta med våra lösningar och uppskattar att vi är föregångare. Tillsammans med våra kunder är vi ett framgångsrikt team på marknaden.

Nurmijärven seitsemän veljeksen apteekin edustalla oleva Smartbox iso ja monilokeroinen noutoautomaatti.
Finlands största upphämtningsskåp för apotek vid Seitsemän Veljeksen Apteekki i Nurmijärvi.

Från idé till helhetslösning

Idén om Smartbox uppstod 2014 då Seppo Kangas och Jarkko Honkonen funderade över hur en lösning med hämtautomater kunde användas inom olika affärsverksamheter och för olika ändamål. Redan från första början blev den grundläggande principen att skapa en hämtautomathelhet som tack vare ett gediget programvarukunnande enkelt kunde kopplas ihop med kundens interna system.
Själva hämtautomaten skulle vara lätt att använda för slutanvändaren, och alltid gå att skräddarsy enligt kundens behov. Baserat på dessa tankar grundades SHJ Group Oy tidigt 2015 och de första kunderna blev Yliopiston Apteekki och K-Rauta.

Över 300 smarta hämt- och returlösningar från Smartbox används över hela Finland, från Ivalo till Helsingfors.

Smartbox betjänar många olika branscher och är marknadsledare inom distributionsautomater i Finland. Lösningen och de olika möjligheterna att skräddarsy automaterna som är förknippade med den gör att vi kan anpassa oss på många olika sätt. Som senaste lösning har vi lanserat den digitala helhetslösningen Das Expert för bilservice.

Tack vare vårt gedigna programvarukunnande kan vi koppla ihop Smartbox-automaten med kundens interna system, till exempel webbutiksplattformar eller kundhanteringssystem.

Smartbox lyckas tillsammans med dig, med dessa styrkor