Tarinamme

Smartbox ideana sai alkunsa vuonna 2014, kun Seppo Kangas ja Jarkko Honkonen alkoivat miettimään, että mihin noutoautomaatti ratkaisua voisi hyödyntää eri liiketoiminnoissa ja eri tarkoituksissa. Ideoita tuli monia perinteisestä asiakasjakelusta yrityksen sisäiseen jakeluun liittyen. Ideoita lähdettiin jalostamaan ja perusperiaatteiksi muodostui heti alusta alkaen luoda noutoautomaatti kokonaisuus, joka on helppo vankan ohjelmisto-osaamisen myötä liittää asiakkaan erilaisiin sisäisiin järjestelmiin. Itse noutoautomaatin suunnittelussa perusperiaatteena on, että se on loppukäyttäjälle helppo käyttää ja että jokainen automaatti voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Näiden ajatusten pohjalta yritys SHJ Group Oy perustettiin alkuvuodesta 2015 ja ensimmäisiä asiakkaita olivat Yliopiston Apteekki ja K-Rauta.

Seitsemän veljeksen apteekin suuri yli 70 lokeroa sisältävä noutoautomaatti, apteekin verkkotilausten noutoa varten.
Suomen suurin apteekin noutoautomaatti Seitsemän veljeksen apteekissa Nurmijärvellä.

Tällä hetkellä Smartbox noutoautomaatteja on yritysten käytössä eri tarkoituksiin yli 200 kappaletta ympäri Suomea, aina Ivalosta Helsinkiin asti. Smartbox toimii usealla eri toimialalla ja on tällä hetkellä jakeluautomaattien ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa. Smartboxin noutoautomaatteja hyödynnetään esimerkiksi apteekeissa, avaintenhallinnassa, autokaupoissa, rautakaupoissa, pesuloissa, hoitotarvikejakelussa, työkaluvuokrauksessa, elektroniikan tukkukaupoissa, ruokapalveluissa, Businessparkeissa ja painotaloissa. Viimeisimpänä uutuutena olemme lanseerannut autohuoltoon oman Das Expert nimeä kantavan digitaalisen kokonaisratkaisun. Smartboxin noutoautomaattien räätälöinti mahdollisuuksien vuoksi taivumme siis monenlaisiin eri ratkaisuihin ja vahvan ohjelmisto-osaamisen myötä Smartbox automaatti voidaan liittää erilaisiin asiakkaiden sisäisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppa-alustoihin tai vaikkapa asiakashallinta järjestelmiin. Voit tutustua tarkemmin eri ratkaisuihimme alla olevasta ratkaisumme-painikkeesta.

Miten me voisimme auttaa?

Smartboxin avulla voidaan vähentää ruuhkia, parantaa asiakaskokemusta, mahdollistaa aukioloaikojen pidentämistä ja tehostaa henkilöresurssien käyttöä. Yksinkertaisuudessaan Smartbox noutoautomaatti on aina käytettävissä, kun jokin asia pitää toimittaa ihmiseltä toiselle, oli tämä asia sitten jokin myytävä tuote tai vaikkapa yrityksen sisäinen huoltotarvike. Noutoautomaattimme on siis monikäyttöinen ratkaisu ja olemme aina valmiita ottamaan uusia ideoita vastaan ja lähteä räätälöimään Smartboxia juuri asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Osana nouto- ja palautusratkaisuja pystymme myös tekemään tarvittavat integraatiot asiakkaan käytössä oleviin taustajärjestelmiin, niin että automaatti toimii sulavasti osana palvelua.

Mikäli sinulla on idea, että miten voisit hyödyntää Smartbox automaattia noutoihin tai palautuksiin liiketoiminnassasi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme. Läydät asiantuntijoidemme yhteystiedot tämän tekstin alapuolelta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sivun oikeasta laidasta ”Ota yhteyttä” kohdasta.