Tarinamme

Pohjoinen sinnikkyys ja parhaan mahdollisen tekemisen on aina vaatinut meiltä suoraviivaisuutta, yhdessä ideoimista ja kykyä ajatella toisin. Onnistuminen on vaatinut tekoja ennen sanoja ja huomisen teknologioiden hyödyntämistä.

Suhtaudumme innostuneesti tuleviin teknologioihin ja ratkaisuihin. Se teki meistä älykkäiden nouto- ja palautusratkaisujen pioneerin. Parannamme jatkuvasti lunastaaksemme asiakkaidemme, ja heidän asiakkaiden, luottamuksen joka päivä uudelleen.

Tunnemme ja ennakoimme asiakkaidemme toiveet ja tulevat tarpeet. Asiakkaat tuntevat meidän ratkaisumme ja arvostavat edelläkävijyyttä. Yhdessä asiakkaiden kanssa olemme markkinoiden voittava tiimi.

Seitsemän veljeksen apteekin suuri yli 70 lokeroa sisältävä noutoautomaatti, apteekin verkkotilausten noutoa varten.
Suomen suurin apteekin noutoautomaatti Seitsemän veljeksen apteekissa Nurmijärvellä.

Ideasta kokonaisvaltaiseksi ratkaisuksi

Idea Smartboxista syntyi vuonna 2014, kun Seppo Kangas ja Jarkko Honkonen miettivät noutoautomaattiratkaisun hyödyntämistä eri liiketoiminnoissa ja tarkoituksissa. Perusperiaatteeksi muodostui heti alussa luoda noutoautomaattikokonaisuus, joka on vankan ohjelmisto-osaamisen avulla helppo liittää asiakkaan sisäisiin järjestelmiin. Itse noutoautomaatin tuli olla loppukäyttäjälle helppo ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Näiden ajatusten pohjalta SHJ Group Oy perustettiin alkuvuodesta 2015 ja ensimmäisiä asiakkaita olivat Yliopiston Apteekki ja K-Rauta.

Smartboxin älykkäitä nouto- ja palautusratkaisuja on asiakkaiden käytössä yli 300 kappaletta ympäri Suomea, Ivalosta Helsinkiin.

Montaa toimialaa palveleva Smartbox on jakeluautomaattien markkinajohtaja Suomessa. Ratkaisun ja siihen kuuluvien automaattien räätälöintimahdollisuuksien ansiosta taivumme moneen. Viimeisimpänä olemme lanseerannut autohuoltoon oman Das Expert -digitaalisen kokonaisratkaisun.

Vahvan ohjelmisto-osaamisen myötä Smartbox-automaatti voidaan liittää asiakkaiden sisäisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppa-alustoihin tai vaikkapa asiakashallintajärjestelmiin.

Smartbox on luotettava ja uutta innovoiva ratkaisutoimittaja

Miten me voisimme auttaa yritystäsi?