Hoitotarvike -ja apuvälinejakelu

Noutoautomaattien käytöstä lakisääteisten hoitotarvikkeiden ja/tai apuvälineiden jakeluun on saatu erinomaista palautetta niin kunnilta kuin kuntalaisiltakin. 

Esimerkiksi Oulussa viikoittainen palveluaika on saatu kasvatettua roimasti sijoittamalla Smartbox-noutoautomaatti ympäri vuorokauden auki olevaan Oulun Kaupunginsairaalan pääaulaan. 

Kuusamossa puolestaan noutoautomaattia käytetään sekä hoitotarvikkeiden että apuvälineiden jakoon, minkä mahdollistaa täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä oleva automaatin koko ja lokeromäärä. 

Käyttökokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia: on koettu, että automaatti tehostaa merkittävästi henkilökunnan työajan käyttöä, kun päivystysluonteisen jakelun sijaan henkilökunta voi täyttää automaatin ennakoivasti silloin kun siihen on parhaiten aikaa, vapauttaen resursseja henkilökohtaiseen palveluun tai muihin tehtäviin. Lisäksi kuntalaisille tarjottu palvelu paranee merkittävästi, kun tuotteiden noutaminen on mahdollista ilman jonottamista jopa 24/7. 

Kunnat, joilla on käytössä Smartbox

Oulun kaupungin logo
Kuusamon kunnan logo
Limingan kunnan logo
Euran kunnan logo
Tampereen kaupungin logo
Keravan kunnan logo
Sallan kunnan logo
Sosterin logo
Äänekosken kunnan logo
Kuopion kunnan logo
Jyväskylän kaupungin logo
Sodankylän kunnan logo
Siun soten logo
Raahen aluesairaalan automaatti hoitotarvikejakeluun. Kuva: Man In Van.
Jyväskylän kaupungin Smartbox noutoautomaatti hoitotarvikejakelua varten. Kuva: Man In Van.

Smartbox-noutoautomaatin ominaisuudet

Huikea asiakastyytyväisyys

Automaattien asiakaspalautteen keskiarvo (3,9/4)