Tuotteet

Me Smartboxilla tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisuja ohjelmisto-osaamisemme avulla. Voimme integroida automaatin sulavasti osaksi asiakkaan taustajärjestelmiä. Valmistamme räätälöityjä palveluautomaatteja useille eri aloille ja erilaisiin tarpeisiin – sisä- ja ulkokäyttöön.

Smartbox onnistuu kanssasi vahvuuksinaan

Smartbox

Smartbox on täysin räätälöitävissä oleva älykäs nouto- ja palautusratkaisu. Palveluautomaatin kokoa ja ulkonäköä, sekä lokeroiden kokoa ja määrää voidaan muokata täysin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Palveluautomaatti saadaan helposti myös osaksi asiakkaiden taustajärjestelmiä. Tätä versiota hyödynnetään suurimmassa osassa ratkaisujamme, esimerkiksi apteekeissa ja vähittäismyymälöissä.

Smartbox Key – Avainhallinta

Smartbox Key on avainhallinan automaatti avainten jakamiseen ja palauttamiseen. Automaatti saadaan liitettyä osaksi asiakkaan avainhallintajärjestelmiä ja sillä on jo valmis yhteensopivuus Visma Tampuurin ja Lokitimen avainhallintajärjestelmien kanssa. Tätä ratkaisua hyödynnetään esimerkiksi vuokra-asuntojen avainten jakelussa ja palautuksessa.

Smartnouto

Smartnouto noutovaraston hallintajärjestelmässä yhdistyy ainutlaatuisella tavalla Smartboxin ohjelmisto-osaaminen, järjestelmäkokonaisuuksien hallinta ja asiakkaan liiketoiminnan tehostaminen. Smartnouto laittaa noutohyllyt järjestykseen ja tekee asiakaspalvelusta helppoa ja nopeaa. Toimii Smartbox Cloudilla tai integroituna asiakkaan omaan järjestelmään.

Tulevia tuoteratkaisuja

Smartbox Mobile

Automaattia hallitaan mobiilisovelluksen avulla, eikä automaatti itsessään tarvitse erillistä verkkoyhteyttä. Automaatissa ei ole erillistä näyttöä, vaan jokaiselle lokerolle on oma näppäinlukkonsa. Smartbox Mobilen lokeromäärä on täysin räätälöitävissä tarpeen mukaisesti.

Smartbox – Ulkoyksikkö avainhallintaan

Avainhallintaa varten kehitetty ulos sijoitettava murtoturvallinen automaatti. Suojattu erillisellä ulkokuorella ja ovella. Automaatin avulla saadaan varmistettua asiakkaille palvelu 24/7.