Tuotteet

Me Smartboxilla valmistamme räätälöityjä noutoautomaatteja useille eri aloille ja erilaisiin tarpeisiin. Pystymme tuottamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisen ratkaisun ohjelmisto-osaamisemme avulla, jolloin saamme integroitua automaatin sulavasti osaksi asiakkaan taustajärjestelmiä.

Smartbox

Smartbox on täysin räätälöitävissä oleva noutoautomaatti. Sen kokoa ja ulkonäköä, sekä lokeroiden kokoa ja määrää voidaan muokata täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Automaatti saadaan helposti myös osaksi asiakkaiden taustajärjestelmiä. Tätä versiota hyödynnetään suurimmassa osassa ratkaisujamme esim. Apteekeissa ja vähittäismyymälöissä.

Smartbox Key – Avainhallinta

Smartbox Key on avainhallintaa varten kehitetty automaatti. Automaatin avulla voi siis jakaa ja palauttaa avaimia. Automaatti saadaan liitettyä osaksi asiakkaan avainhallintajärjestelmiä ja sillä on jo valmis yhteensopivuus Visma Tampuurin ja Lokitimen avainhallintajärjestelmien kanssa. Tätä ratkaisua hyödynnetään esimerkiksi vuokra-asuntojen avainten jakelussa ja palautuksessa.

Smartbox Mobile

Smartbox Mobile on yksi uusimmista tuotteistamme. Tätä automaattia hallitaan mobiilisovelluksen avulla, eikä automaatti itsessään tarvitse erillistä verkkoyhteyttä. Automaatissa ei ole erillistä näyttöä, vaan jokaiselle lokerolle on oma näppäinlukkonsa. Smartbox Mobilea pystytään räätälöimään täysin lokeromäärien suhteen.

Smartbox Mobile – Avainhallinta

Smartbox Mobilesta on kehitetty myös helposti muokattava automaatti avainhallintaa varten. Automaatista onnistuu avainten jako ja palautus. Tätä automaattia hallitaan puhelimen mobiilisovelluksella ja automaatti saadaan lokeromääriltään pienemmäksi kuin Smartbox Key automaatti.

Tulossa uutuuksia 2022

Smartbox – Ulkoyksikkö avainhallintaan

Uutuutena on tulossa avainhallintaa varten kehitetty ulos sijoitettava automaatti. Automaatti on tehty murtoturvalliseksi ja on suojattu erillisellä ulkokuorella ja ovella. Automaatin avulla saadaan varmistettua asiakkaille 24/7 palvelu.

Smartbox – Pizza pickup

Uutena tuotteena on myös tulossa nimenomaan pizza-ravintoloille suunnattu jakeluautomaatti. Automaatti on siis rakennettu niin, että sieltä pystyy jakelemaan pizzaa, joka pysyy lämpimänä automaatin oman lämmitysjärjestelmän ansiosta.

Smartbox – Burger pickup

Olemme kehittämässä ratkaisua, jonka avulla pystytään palvelemaan pikaruokaravintolan asiakkaita noutoautomaatin avulla. Automaatista pystytään noutamaan niin kylmää kuin kuumaa ruokaa ja juomaa, mikä tarkoittaa sitä että automaatissa on oma lämpö -ja kylmäjärjestelmä.