Vår lösning

Tack vare Smartbox-skåpens mångsidighet hjälper vi kunder från flera olika branscher. Skåpen kan till exempel användas för traditionell produktdistribution, nyckelhantering och för intern distribution av varor inom företaget, såsom distribution av underhållsmaterial till medarbetare. Vi får de bästa idéerna från våra kunder och vi är alltid redo att utveckla nya lösningar med hjälp av Smartbox upphämtningsskåp. I sin enkelhet är upphämtningsskåpet alltid tillgängligt när något måste erhållas från en person till en annan, och det är därför Smartbox kan lösa många olika problem.

Vi skräddarsyr våra produkter individuellt för varje kund, och tack vare vår mjukvarukompetens kan vi integrera Smartbox-skåp i många olika kundsystem.

Kolla in våra lösningar

Nedan hittar du exempel på branscher som vi redan är verksamma inom.

Exempel på våra kunder

Om du är intresserad av att höra mer om Smartbox upphämtningsskåp och dess lösningar, eller om du har en idé om hur du kan använda Smartbox i ditt eget företag, kan du lämna en kontaktförfrågan via knappen nedan. Du kan också ringa våra experter Seppo eller Jarkko direkt. Du hittar deras kontaktinformation längst ner på sidan.