Click’n’collect-ratkaisu tukee tehokkaasti Tekantin verkkokauppaa

Tekant on oululainen mopojen varaosia myyvä yritys. Yrityksellä on erittäin suosittu verkkokauppa Oulun Ruskossa. Ruskossa on käytössä Smartbox-noutoautomaatti, joka on nimetty Mopomaatiksi. Se palvelee paikallista asiakaskuntaa verkkokaupan tilauksissa. Tekantin asiakkaat ovat ottaneet 24/7 palvelevan Mopomaatin ilolla vastaan.


Tilanne ennen Smartboxia: Lähestulkoon koko Tekantin liiketoiminta perustuu verkkokauppaan. Yrityksellä on kuitenkin Oulussa pieni noutovarasto paikallisia asiakkaita varten. Koska noutovarasto on vain pieni osa liiketoimintaa, sen aukioloajat olivat erittäin rajoitetut. Tästä tuli runsaasti palautetta asiakkailta.

Tilanne Smartboxin kanssa: Asiakkaat pystyvät noutamaan tilauksensa 24/7. Asiakkaalle lähtee noutoautomaatin noutoviestin yhteydessä koodi, jolla saa avattua sekä ulko-oven että oikean lokeron Mopomaatista. Tilauksen saa noudettua jonottamatta ja nopeasti. Tekantin lupaus on, että tuotteet ovat noudettavissa Mopomaatilta tunnin sisällä tilauksesta.

Smartbox-ratkaisu käytössä: Tekant lähti liikkeelle 32-lokeroisella automaatilla. Automaatti on kuitenkin ollut niin ahkerassa käytössä, että yritys päätti laajentaa sitä lisälokeroilla. Lisämoduulien myötä lokeroiden määrä on nyt kaikkiaan 86. Automaatti on laajentunut korvaamaan myös noutovaraston palvelutiskin.

Seuraavaksi suunnitteilla on Smartbox-moduuleiden räätälöinti palautusautomaatiksi, johon verkkokaupan tilaukset voi myös palauttaa vaivattomasti.

Tiesitkö? Smartbox-automaattia on helppo laajentaa jälkeenpäin. Asiakas voi päättää lokeroiden koon ja määrän, ja laajennus räätälöidään juuri sopivankokoiseksi käytettävissä olevaan tilaan.

“Nerokas keksintö! Niin nopea ja kätevä, saa haettua milloin haluaa ja ilman jonotusta.”

-Käyttäjäkommentti

Smartbox-ratkaisun edut Tekantille:

Mopomaatti-pakettiautomaatti on otettu todella lämpimästi vastaan ja on koko ajan käytössä enenevässä määrin. Automaatti istuu hyvin toimintaamme ja tukee verkkokauppaa tehokkaasti. Se palvelee asiakkaitamme joustavasti kellon ympäri, joka päivä. Itse automaatin käyttöliittymä on simppeli ja helppokäyttöinen, joten uusi työntekijä oppii käyttämään sitä todella lyhyen perehdytyksen jälkeen.

– Teemu Kuisma, toimitusjohtaja Tekant Oy –

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.