Noutoautomaattien suosio kiihtyy – 10 uutta Smartbox automaattia asennettu viimeisen kuukauden aikana!

Smartbox noutoautomaattien suosio on kiihtynyt entisestään viimeisempien kuukausien aikana. Automaatteja on asennettu 10 kappaletta viimeisen kuun aikana usealle eri toimialalle ja uusia asennuksia on tulossa viikottain lisää. Alta löydät uudet Smartbox automaatit kuvan kera!

Metripe Oy:lle neljä uutta automaattia!

Metripen Ideapark Lempäälässä sijaitseva uusi Smartbox automaatti, joka on tarkoitettu työkalujen vuokraukseen.

Metripe Oy:lle asennettiin vastikään neljä uutta automaattia. Yrityksellä oli jo ennalta yksi Smartbox automaattia käytössä. Kolme uutta automaattia asennettiin Tampereelle Prisma Lielahteen, Prisma Kalevaan ja ABC Lahdesjärvelle. Lisäksi yksi uusi automaatti asennettiin Lempäälän Ideaparkiin. Metripe hyödyntää Smartbox noutoautomaatteja työkalujen vuokraukseen asiakkaille. Voit tutustua Metripen palveluihin heidän verkkosivuiltaan, jonne pääset tästä linkistä.

Puolangan ja Humppilan Lasin apteekkeille asennettiin Smartbox automaatit

Apteekki Humppilan Lasi otti myös käyttöönsä uuden Smartbox automaatin. Kuva: Man In Van.

Myös Puolangan ja Humppilan Lasin apteekit saivat uudet Smartbox noutoautomaatit, jotka on tarkoitettu verkkoapteekista tilattujen tuotteiden noutoon. Voit lukea lisää liittyen noutoautomaatin käyttöön Puolangan apteekin Facebook päivityksestä täältä ja Humppilan Lasin Facebook päivityksestä täältä.

Avainhallinta-automaatit käyttöön Kouvolan Asunnot Oy:lle, YH Kodit Oy:lle ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiölle

Smartbox automaatilla on yhteensopivuus avainhallintajärjestelmä Visma Tampuurin kanssa. Kouvolan asunnot Oy, Yh Kodit Oy ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiö käyttävät myös Visma Tampuuria.

Smartbox Key Avainhallinta-automaatteja ottivat käyttöönsä Kouvolan-asunnot Oy, YH Kodit Oy ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiö. Smartbox avainhallinta ratkaisulla pystytään helpottamaan kuun vaihteen avainruuhkaa, kun avainten luovutus ja nouto tapahtuu automaatista ilman jonotusta. Lue lisää avainhallinta ratkaisustamme täältä.

Lahden Noutopesulle otetaan käyttöön Suomen ensimmäinen mattomaatti!

Lahden Noutopesun Suomen ensimmäinen mattomaatti, joka on tarkoitettu mattojen noutoon pesusta.

Lahden noutopesulle siis tehtiin Suomen ensimmäinen mattomaatti, jonne voi viedä pesuun ja josta voi noutaa pesusta maton. Automaatin käyttöönottoa voi seurata parhaiten Lahden Noutopesun verkkosivuilta.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.