Katso uusimmat Smartbox asennukset huhtikuun ajalta!

Smartbox automaatteja on asennettu huhtikuussa apteekeille ja hoitotarvikejakeluun. Isoimpana urakkana oli Yliopiston apteekeille tehdyt lisämoduulien asennukset, joita tehtiin Yliopiston apteekkeihin mm. Poriin, Jyväskylään, Lahteen, Helsinkiin Viikkiin ja Malmiin, Saloon, Joensuuhun, Tampereelle ja Lappeenrantaan. Lisämoduulit ovat siis kätevästi jälkeenpäin asennettavia lisälokeroita, joiden avulla saadaan automaatin käyttökapasiteettia nostettua. Alla kuvakaruselli, josta näet osan uusista lisämoduulien asennuksista Yliopiston apteekeille. Asennetut lisämoduulit tunnistat siitä, että niistä puuttuu vielä teippaukset ja lokerot ovat valkoisia.

Täysin uudet Smartbox automaatit asennettiin Jämsänkosken apteekille, sekä Tikkakosken apteekille. Kuvassa alla molemmat automaatit. Vasemmanpuoleinen Jämsänkosken apteekin automaatti sijoitettiin apteekin ulkopuolelle S-market Jämsänkosken yhteyteen, jonka myötä asiakkaat pystyvät noutamaan tuotteensa myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Hoitotarvikejakelua varten toimitimme myös automaatit Pirkkalan terveyskeskukselle ja Raahen aluesairaalaan. Alla kuva Pirkkalan terveyskeskuksen uudesta Smartbox automaatista, jota ei ole vielä teipattu kunnan brändin mukaisesti.

Pirkkalan terveyskeskuksen automaatti ilman teippauksia. Kuva: Man In Van.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.