Samsung Support Center Jyväskylässä otti käyttöönsä Smartbox noutoautomaatin!

Samsung Aito Support toimii koko Suomessa Samsungin virallisena mobiililaitteiden merkkihuoltona. Aito Support huoltokeskuksia sijaitsee Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella. Jyväskylän liike otti ensimmäisenä käyttöönsä tällä viikolla Smartbox noutoautomaatin osaksi huoltopalvelua. Jatkossa laitteen voi jättää huoltoon Smartbox noutoautomaattiin ja huolletun laitteen saa sitten noudettua myös automaatista omien aikataulujen mukaisesti.

Smartbox noutoautomaatti soveltuu tämän tyyppiseen käyttöön loistavasti, sillä automaatin avulla huolletut ja huoltoon tulevat laitteet pysyvät järjestyksessä ja ne saadaan huollon jälkeen heti automaattiin, jonka jälkeen laitteen luovutukseen ei tarvita erillisiä välikäsiä. Ratkaisu nopeuttaa ja helpottaa huoltoprosessia niin asiakkaan kuin työntekijän kannalta. Automaatilla laitteen nouto on myös täysin hygieenistä.

Samsung Aito Supportin automaatissa on selkeät ohjeet automaatin käyttöön sekä brändin mukainen tyylikäs teippaus. Kuva: Man In Van.

Samsung Aito Support Jyväskylän huoltokeskus, jossa uusi Smartbox automaatti otettiin käyttöön, sijaitsee osoitteessa Vasarakatu 29. Toimipaikka on K-Citymarket Seppälän yhteydessä. Noutoautomaatti on sijoitettu käytävälle, liikkeen ulkopuolelle, joten mobiililaitteen voi noutaa automaatista tai jättää automaattiin huoltoa varten Seppälän K-Citymarketin aukioloaikojen puitteissa. Tutustu lisää Samsung Aito Supportin huoltokeskuksien palveluihin täältä.

Samsung Aito Supportin automaatti sijoitettiin liikkeen ulkopuolelle. Kuva: Man In Van.

Samsung Aito Support oli ensimmäinen mobiililaitteiden huoltoliike joka hyödyntää Smartbox noutoautomaattia. Smartboxia hyödynnetään jo kymmenillä eri aloilla. Tutustu eri ratkaisuihimme alla olevasta painikkeesta!

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.