Pesua Box palvelee asiakkaitaan tehokkaasti Smartbox automaateilla

Vantaan Mattopesu Ky:n perustama Pesua Box palvelu on täysin uudenlainen pesulakonsepti Suomessa. Palvelu hyödyntää Smartbox automaatteja ja on ollut toiminnassa pääkaupunkiseudulla nyt reilut kolme kuukautta. Palvelun ideana on siis, että asiakkaat voivat tuoda pesua varten esimerkiksi mattoja automaattiin ja noutaa ne sieltä pesun jälkeen. Tällä tavoin palvelu on joustava ja sellainen jota asiakkaan on helppo käyttää ja joka samalla helpottaa myös työntekijän työtä.

PesuaBox automaatit ovat lähteneet toimimaan odotetusti ja kevään edetessä uskomme käytön lisääntyvän entisestään. Asiakkailta tullut palaute on ollut erittäin innostunutta ja positiivista. 

Samuel Immonen, Vantaan Mattopesu Ky
Pesua Box automaatteja löytyy kolme kappaletta pääkaupunkiseudulta. Löydät tarkemmat tiedot palvelusta täältä.

Automaatit on muokattu Pesua Box -palveluun sopivaksi

Automaatin käyttö pyritään aina muokkaamaan asiakkaan tarpeisiin sopivaksi, tietenkin niin että työntekijälle automaatin käyttö ja asiakaspalvelu sen avulla olisi mahdollisemman helppoa. Pesua Box automaatit on integroitu osaksi pesulapalvelun järjestelmää, jotta palvelusta saatiin mahdollisemman helppokäyttöinen ja toimiva.

Automaattien hallinnointi on erittäin loogista ja yksinkertaista, henkilökuntaamme on sisäistänyt lyhyellä perehdytyksellä toiminnan.  Selväähän on että kun käynnistetään uusi palvelu, johon räätälöidään ohjelmisto kyseisen yrityksen tarpeita vastaavaksi, niin myös kehitystyötä tulee matkan varrella. Tästä haluan antaa erityisen kiitoksen Smartboxin asiakastuelle, siellä näihin reagoidaan todella ripeästi.

Samuel Immonen, Vantaan Mattopesu Ky
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.