Smartboxin nouto- ja palautusratkaisut esittelyssä Pohjolan Lääkäripäivillä Oulussa 21.-24. helmikuuta

Smartbox on esittelemässä nouto- ja palautusratkaisujaan Pohjolan Lääkäripäivillä Oulussa 21.2.-24.2. Lääkäripäivät järjestetään Oulun Musiikkikeskuksella (Madetojan sali) ja olemme osastolla numero 51.

Smartboxin automaateilla saadaan tehostettua useita eri toimintoja terveysasemilla. Olemme kehittäneet valmiit ratkaisut mm. hoitotarvikkeiden jakeluun, apuvälineiden jakeluun ja palautukseen, sairaala-apteekkien lääkkeiden jakeluun ja terveysasemien avaintenhallintaan. Uusimpana ratkaisuna automaattia on hyödynnetty kuntien maksuttomien ehkäisyvälineiden jakeluun.

Hoitotarvikejakelu – Smartbox automaatteja on kymmenillä paikkakunnilla käytössä hoitotarvikkeiden jakeluun. Tällä tavoin asiakkaat voivat noutaa tarvikkeet 24/7 itsenäisesti automaatista, eikä tämä vie työntekijöiden aikaa.

Apuvälineiden jakelu ja palautus – Smartbox automaatilla onnistuu myös välineiden palautus ja tätä hyödynnetään erityisesti apuvälineiden kanssa terveysasemilla ja apuvälinelainaamoissa. Asiakas pystyy noutamaan ja palauttamaan esim. pyörätuolin täysin itsenäisesti 24/7.

Sairaala-apteekit – Smartbox automaatteja löytyy jo lähes sadasta apteekista Suomessa. Apteekkien asiakkaat ovat jo tottuneet noutamaan lääkkeet automaatista ja tämän myötä ratkaisu soveltuu loistavasta myös sairaala-apteekeille.

Sairaalan ja terveysasemien avainhallinta – Smartbox avainhallinta ratkaisulla pystytään hallitsemaan isoa määrää avaimia. Avainten nouto ja palautus tapahtuu omatoimisesti automaatille ilman välikäsiä.

Asiantuntijamme Pohjolan Lääkäripäivillä

Marjaana Anttila

+358 40 676 1545

Marjaana.anttila@smartbox.fi

Jarmo Limingoja

+358 40 482 3325

Jarmo.limingoja@smartbox.fi

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.