Smartbox automaatin avulla voi myös maksaa noudettavat tuotteet

Smartbox noutoautomaatin avulla voidaan hoitaa tuotteiden noutojen ja tuontien lisäksi myös niiden maksaminen. Maksuominaisuus tulee osaksi automaatin käyttöä niin, että asiakkaan täytyy suorittaa maksu maksupalvelun kautta ennen kuin saa tekstiviestillä noutokoodin, jonka avulla saa sitten tuotteen noudettua automaatista. Tällä tavoin koko palvelutapahtuma voidaan siis ulkoistaa Smartbox noutoautomaatille.

Smartbox noutoautomaattien maksupalveluna toimii Paytrail. Maksupalvelu toimii automaatin kanssa niin, että automaattia käyttävä yritys saa käyttöönsä Smartbox Cloud -verkkopalvelumme, jonka kautta tehdään verkkomaksupyynnöt asiakkaille. Verkkomaksua varten syötetään summa, haluttu viite, asiakkaan sähköposti ja puhelinnumero. Asiakkaalle lähtee tekstiviestillä maksulinkki, joka vie asiakkaan tekemään maksun Paytrail -verkkomaksupalvelussa. Kun maksu on suoritettu, asiakkaalle lähtee automaattisesti tekstiviesti, jossa on noutokoodi Smartbox automaatin lokeron avaamista varten.

Käytössämme on laajat Paytrail -maksupalvelun ominaisuudet, jotka mahdollistavat maksun kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, korttimaksulla ja mobiilimaksamisella. Korttimaksut pitävät sisällään Visan, Visa Electronin, Mastercardin, American Expressin, Eurocardin ja Diners Clubin. Mobiilimaksaminen onnistuu Mobile Payn kautta.

Maksupalvelu voidaan ottaa käyttöön automaatin käyttöönoton yhteydessä tai se voidaan myös lisätä jälkikäteen osaksi automaatin käyttöä.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.