Smartbox kasvun edessä pörssikonkarin osakkuuden myötä

SHJ Group Oy, jonka tuoteperheeseen Smartbox kuuluu, on saanut päätökseen neuvottelut yhtiön osakkuudesta teollisuusneuvos Veikko Lesosen kanssa. Sijoituksen myötä Veikko Lesonen omistaa SHJ Groupista noin neljänneksen, ja on siten yksi yhtiön suurimmista osakkeenomistajista. Poikkeuksellista käytännön kokemusta yhtiön kasvattamisesta pörssikelpoiseksi omaavan Lesosen osakkuus yhtiössä edesauttaa SHJ Groupin kasvua ja kansainvälistymistä niin innovatiivisen suunnittelun kuin kovaa työtä vaativan käytännön toteutuksenkin osalta.


SHJ Groupilla on vahvaa, patentoitua teknologiaosaamista useiden eri toimialojen tarpeisiin räätälöidyistä jakeluautomaateista ja niiden käyttöä tukevista ohjelmistoratkaisuista. Yhtiön asiakaskuntaan kuuluu hyvin erilaisia toimijoita pörssiyhtiöistä apteekkiketjuihin ja avaintenhallintatoimijoista kuntiin ja kaupunkeihin. SHJ Groupin ratkaisut auttavat yhtiön asiakkaita tarjoamaan omille asiakkailleen monipuolista, luotettavaa ja huikean asiakastyytyväisyyden jakelupalvelua, jopa 24/7.

“Viime vuosien aikana SHJ Groupin toiminta on muuttunut ratkaisevasti, samoin kuin ympäröivä maailmakin. Tarjoamamme ratkaisut ovat jatkuvasti kehittyneet ja monipuolistuneet vastatakseen yhä moninaisimpiin tavarantoimitustarpeisiin. Pelkät automaatit ilman erilaisia lisä- ja verkkopalveluita eivät ole nykypäivää, ja erilaisten noutolokeroiden yleistyessä on tärkeää pysytellä askeleen edellä ja ennakoida niin loppuasiakkaan kuin palveluntarjoajankin alati muuttuvia tarpeita ja odotuksia”, kertoo Jarkko Honkonen, SHJ Groupin toinen perustaja ja yksi suurimmista osakkeenomistajista.

“Olemme jo pitkään etsineet osaavaa lisävahvistusta luotsaamaan yhtiötämme eteenpäin, ja Veikko Lesosen mukaantulo on meille niin strategisesti kuin operatiivisestikin erittäin tärkeää. Toivotamme Veikko Lesosen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, ja odotamme yhteistyömme näkyvän paitsi yhä parempina ratkaisuina erilaisten tuotteiden jakelutarpeisiin, myös kasvavana yhtiön arvona”, Honkonen lisää.

”Hyvän tuotteen rinnalle tarvitaan kansainväliseen vientiin joukko ihmisiä, joille tuotanto ja markkinointi on intohimo. Sitä joukkoa on työstetty ja hiottu vuosikymmenten aikana toimivaksi koneistoksi, joka on valmiina tukemaan SHJ Groupin erinomaista tiimiä nopeasti ja joustavasti. Kun löytyy sopiva investointikohde, jossa tuotteet ja yritys on valmis aloittamaan massatuotannon sekä ulkomaankaupan on aika investoida. Markkinoiden muutokset avaavat uusille innovaatioille mahdollisuuksia ja joustavampaa palvelua asiakkaille”, toteaa puolestaan tuotantoautomaation uranuurtaja Veikko Lesonen.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.