Smartbox on apuvälinemessuilla 11.-13.5. esittelemässä apuvälineiden jakeluun tarkoitettua automaattia

Osallistumme Helsingin messukeskuksessa 11.-13.5. järjestettäville apuvälinemessuille. Osastollamme 6D108 esittelemme noutoautomaatin käyttöä ja toiminnallisuuksia apuvälineiden jakelua ja palautusta varten. Tuomme osastolle siis varsinaisen apuvälinejakeluun tarkoitetun automaatin, jolla voidaan esittää konkreettisesti automaatin käyttöä niin työntekijän kuin asiakkaankin puolesta. Voit lukea lisää alta Smartboxin apuvälinejakeluun suunnitellusta automaatista.

Automaatilla voidaan hoitaa apuvälineiden jakelu ja palautus

Smartbox automaatteja löytyy apuvälineiden ja hoitotarvikkeiden jakeluun jo kymmeniä ympäri Suomea. Yhdellä automaatilla voidaan hoitaa esim. terveyskeskuksen apuväline -ja hoitotarvikejakelu, sekä palautus kokonaan, jopa 24/7. Automaatin suurimpana etuna onkin, että se ei sido asiakkaita ja työntekijöitä tiettyihin aukioloaikoihin. Työntekijä voi jättää apuvälineen automaattiin, milloin parhaiten ehtii ja asiakas saa sen noudettua ja palautettua omien aikataulujen mukaan. Näin tehostetaan työntekijän ajankäyttöä ja samalla tarjotaan asiakkaalle joustava ja hygieeninen tapa noutaa tai palauttaa tarvike automaatin kautta.

Apuvälinejakeluun tarkoitetusta automaatista voi jokainen asiakas muokata omanlaisensa kokonaisuuden. Valikoimassamme on eri lokerokokoja ja suurimmat lokerot mahdollistavat esimerkiksi pyörätuolin tai kävelykeppien jakamisen automaatin kautta. Automaattia voidaan myös jälkeenpäin laajentaa tarvittaessa.

Smartbox automaattia hallitaan Smartbox Cloud -palvelun avulla. Se on Smartboxin itse kehittämä helppokäyttöinen etähallintapalvelu. Kun Smartbox otetaan käyttöön, annetaan yritykselle käyttäjätunnukset palveluun. Palvelun avulla työntekijä pystyy siis hallitsemaan automaattia ja sen lokeroita. Smartbox on myös aina Integroitavissa käytössä oleviin apuvälinejakelun taustajärjestelmiin.

Kuusamossa jaetaan apuvälineet ja hoitotarvikkeet samasta automaatista

Kuusamon terveyskeskuksessa on ollut käytössä Smartbox automaatti jo lähes neljä vuotta. Automaatista jaellaan hoitotarvikkeita, sekä apuvälineitä. Erityisesti apuvälineiden jakelussa automaattia hyödynnetään, kun asiakkaalle jaetaan erilaisia apulaitteita. Alla Fysioterapeutti Ville Heikkisen kommentit Kuusamon terveyskeskuksen Smartbox automaatista. Heikkinen toimii Kuusamossa apuvälinelainaamon Smartbox automaatin pääkäyttäjänä.

Automaatin käyttö on helppoa ja nopeaa niin asiakkaalle kuin työntekijälle. Automaatti vapauttaa työntekijöiden aikaa ja asiakkaat ovat tykänneet noutaa apuvälineitä automaatista omien aikataulujen mukaan.

Ville Heikkinen, Kuusamon apuvälinelainaamo
Ville Heikkinen vastaa Smartbox automaatin käytöstä Kuusamon terveyskeskuksen apuvälinejakelun osalta.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.