Smartbox automaatin avulla Intersport Karisma säästää useita työtunteja viikossa ja samalla tarjoaa asiakkaille joustavan tavan noutaa tilauksia

Intersport Karisman kaupan julkisivu, jossa kuvat urheilevista naisesta ja miehestä ja niiden edessä vaalea Intersport logolla varustettu pakettiautomaatti.

Intersport Karisma Lahdessa otti käyttöönsä Smartbox noutoautomaatin huhtikuun loppupuolella. Liike sijaitsee siis Kauppakeskus Karismassa ja noutoautomaatti on sijoitettuna kaupan ulkopuolelle, kauppakeskuksen käytävälle. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat pystyvät noutamaan tilauksia automaatista myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, Kauppakeskus Karisman aukioloaikojen puitteissa. Näin Smartbox automaatilla pystytään tarjoamaan asiakkaille laajennettua palveluaikaa ja joustavaa palvelua.

Intersport Lahti hyödyntää Smartbox automaattia erityisesti yhteistyöseurojen tilauksien jakeluun ja pay & collect tilausten jakeluun. Automaatista jaetaan esimerkiksi urheiluseuroille treeni -ja vapaa-ajanvaatteita seuran väreissä. Pay & collect tilauksilla tarkoitetaan taas tilauksia, joihin asiakas on valinnut noudon myymälästä. Intersport Karisman kauppias Terhi Kokko on ottanut automaatin vastaan mieluusti ja siitä on ollut iso apu jo nyt.

Meillä on tyytyväisiä sekä asiakkaat että työntekijät tähän uudistukseen. Automaatti on helppokäyttöinen ja sen avulla asiakkaat pystyvät noutamaan tilaukset nopeasti ja automaatti palvelee myös kaupan aukioloaikojen ulkopuolella. Lisäksi säästämme keskimäärin yhden työtunnin päivässä automaatin avulla.

Terhi Kokko, Kauppias Intersport Lahti Karisma
Intersport Karisman kauppias Terhi Kokko seisoo valkoisen Smartbox pakettiautomaatin edessä.
Intersport Karisman kauppias Terhi Kokko on ottanut ilolla Smartbox automaatin käyttöön.

Urheiluliike voi hyödyntää Smartbox automaattia monella tapaa

Smartbox automaattia voi hyödyntää urheiluliikkeissä usealla eri tavalla. Intersport Karisman tapa on jakaa yhteistyöseurojen tilauksia ja pay & collect -tilauksia automaatin kautta. Urheilukaupoilla on kuitenkin myös usein huoltopalveluita tarjolla eri urheiluvälineisiin ja noutoautomaattia voi hyödyntää myös tässä yhteydessä erinomaisesti. Automaatista voi noutaa ja sinne voi myös tuoda huollettavat välineet, esimerkiksi luistimet teroitukseen tai sukset voiteluun. Smartbox automaatit saadaan siis aina räätälöityä tarpeisiin sopiviksi ja sen myötä voidaan tehdä sopivia lokeroita myös vaikkapa suksien huoltoon tuontia ja huollosta noutoa varten. Yhtä automaattia voi siis myös käyttää samaan aikaan moneen eri tarkoitukseen niin, että automaatista jaetaan tilauksia ja huolletut välineet.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.