Elgood Oy:n asiakkaat voivat noutaa tuotteita myymälästä 24/7 Smartbox automaatin avulla

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkavalmistajien edustajana vuodesta 1997. Nykyisin yrityksen toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Yrityksen tarjonta kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin tiimissä on jokaiselle osa-alueelle tekninen asiantuntija suunnittelijoiden tueksi.

Elgood Oy:n myymälä ja verkkokauppa Partco palvelee kaikkia – yksityisistä yrityksiin ja oppilaitoksiin. Elgoodin myymälän vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima – kaupasta löytyy yli 13000 tuotetta. Elgood Oy:lla on ollut käytössä Smartbox noutoautomaatti verkkokaupan tuotteiden noutoa varten syksystä 2019 alkaen.

Elgoodin noutoautomaatti sijaitsee liikkeen tuulikaapissa. Automaatti on käytössä 24/7.

Smartbox noutoautomaatti auttoi erityisesti pahimpaan korona-aikaan

Elgood Oy:n automaatti on asennettu kivijalkamyymälän tuulikaappiin ja sieltä voi noutaa verkkokaupasta tilattuja tuotteita 24/7, myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Automaatilta nouto aukioloaikojen ulkopuolella onnistuu sähköisen ulko-oven ohjauksen myötä. Asiakas pääsee ulko-ovesta sisään tuulikaappiin samalla numerokoodilla, millä saa noutoautomaatin avattua.

Elgood Oy:n tekninen myyjä Willi Messmer avaa Smartboxin ja Elgoodin yhteistä matkaa: ”Ajatus noutoautomaatista syntyi Partco-myymälän ja partco.fi verkkokaupan asiakastoiveiden pohjalta kolmisen vuotta sitten. Olimme tuolloin muuttamassa uusiin toimitiloihin Vantaan Koivuhakaan. Löysimme yhteistyökumppaniksi Smartboxin ja varasimme tulevasta myymälätilasta paikan automaatille. Automaatti on ollut erittäin suosittu. Kun korona-ajan pahin kausi iski ja jouduimme sulkemaan myymälän useiksi kuukausiksi, oli automaatista korvaamatonta apua. Yhteistyö Smartboxin kanssa on sujunut hyvin. Matkan varrella esiintyneisiin pieniin teknisiin ongelmiin sekä palvelun jatkokehitykseen olemme saaneet heiltä tuen ja ratkaisun saman tien. Meillä automaatti palvelee 24/7 ja vahvasti verkkokaupan noudoissa. Se on sijoitettuna sähkölukolla varustettuun eteistilaan. Automaatti toimii itsenäisesti yhdessä ulko-oven ohjauksen kanssa, mutta tätä nykyä myös integroituneena tietojärjestelmiimme tarjoten paremman asiakaskokemuksen.”

Voit lukea lisää Elgoodin automaatin käytöstä täältä.

Elgoodin myymälän automaatin noutomäärät ja asiakaspalaute on ollut huippuluokkaa

Elgoodin asiakkaat ovat tottuneet käyttämään automaattia ja sen myötä automaatin noutomäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Tällä hetkellä myymälän automaatista noudetaan keskimäärin noin 400 tilausta kuukaudessa.

Automaatti on ollut erittäin suosittu. Kun korona-ajan pahin kausi iski ja jouduimme sulkemaan myymälän useiksi kuukausiksi, oli automaatista korvaamatonta apua.

Willi Messmer, Elgood Oy

Smartbox automaatilla voidaan myös aina kerätä asiakaspalautetta. Elgoodin automaatilta on palautetta kerätty alusta asti ja palautteen keskiarvo on huikeat 3.98/4. Asiakkaat siis todella pitävät noutovaihtoehdosta. Palautteenantoprosentti on ollut keskimäärin 20,51 %.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.