Uusi pesulapalvelu Pesua Box tarjoaa joustavaa palvelua Smartbox automaattien avulla

Tapa tuoda ja noutaa tuotteita automaatin kautta on yleistynyt eri tarkoituksissa ja nyt Smartbox automaatteja hyödynnetään myös pesulapalveluissa. Vantaan Mattopesu Ky:n perustama Pesua Box palvelu on täysin uudenlainen konsepti Suomessa, joka toimii kokonaisuudessaan Smartbox automaattien avulla. Ideana on, että asiakkaat pystyvät tuomaan pestävät tekstiilit, kuten vaatteet, matot ja lakanat automaattiin ja noutamaan ne pesun jälkeen automaatista helposti ja täysin omien aikataulujen mukaan. Automaatin käyttö on helppoa ja ei vaadi henkilökunnan läsnäoloa. Pesun maksu onnistuu myös näppärästi palvelun kautta, joten koko pesulapalvelu onnistuu omatoimisesti.

Pesua Box -automaatteja löytyy tällä hetkellä Vantaanportin Retail Parkista, Helsingin Vuosaaren Columbuksen kauppakeskuksesta ja Vantaan Koivukylän Citymarketista. Automaateista on siis rakennettu palveluverkosto, jonka avulla asiakkaita pystytään palvelemaan laajemmalla alueella ja joustavammilla palveluajoilla.

Valkoinen iso pakettiautomaatti pesulan käyttöön. Automaatin lokeroihin mahtuu mattoja ja tekstiilejä. Automaatti on teipattu saippuakuplien kuvilla.
Pesua Box automaatista tuli tyylikäs kokonaisuus. Automaatista löytyy kahta eri lokerokokoa, jotta se sopii kaikenkokoisille tekstiileille. Kuvassa Vantaanportin Retail Parkissa sijaitseva automaatti.

Smartbox automaatti ja sen toimintaperiaate muokattiin Pesua Box palveluksi

Smartboxin vahvuuksia on muokattavuus ja sen myötä pystymme ketterästi ja kokonaisvaltaisesti ratkaisemaan asiakkaan nouto -ja palautustarpeet. Vantaan Mattopesulle toteutettiin räätälöity ratkaisu, jossa automaatin toiminta ja sen ulkomuoto muokattiin juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Automaatin toiminta muokattiin niin, että sinne pystyy tuomaan tekstiilit pesua varten ja sieltä pystyy noutamaan ne myös pesun jälkeen omatoimisesti. Automaattien lokeroiden koko ja määrä muokattiin mattojen ja tekstiilien kokojen ja arvioitujen määrien mukaan. Erikoisuutena teimme automaateista löytyy muutama lokero ilman kattoa, mikä mahdollistaa isompienkin mattojen tuonnin automaatin kautta pesuun. Palveluun liitettiin myös pesun maksu, joka tapahtuu pesun jälkeen helposti verkkomaksulla. Kun asiakas on maksanut pesun, lähetetään asiakkaalle automaatin noutokoodi, jolla saa noudettua tekstiilit automaatista. Alta voit lukea tarkemmin Pesua Boxin toimintaperiaatteesta.

Tuonti

 1. Valitse automaatin ruudulta komento ”tuomassa”.
 2. Näppäile matkapuhelinnumerosi automaattiin.
 3. Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin (4 numeroa). Näppäile se ja nimesi automaattiin.
 4. Valitse sopivan kokoinen tyhjä lokero, laita pyykit lokeroon ja sulje ovi.

Maksaminen

 1. Kun tuotteet on pesty, saat puhelimeesi maksulinkin.
 2. Avaa linkki ja syötä sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen siirryt maksupalveluun.
 3. Maksa tuote. Saat kuitin ilmoittamaasi sähköpostiin.
 4. Saat tekstiviestinä noutokoodin.

Nouto

 1. Valitse automaatin ruudulta ”noutamassa”.
 2. Näppäile noutokoodi, lokero avautuu.

Lisätietoa Pesua Box -palvelun toiminnasta ja automaattien tarkoista sijainneista löydät Vantaan Mattopesun verkkosivuilta täältä.

Vantaan Mattopesun Pesua Box -automaatti Vuosaaren Columbuksen kauppakeskuksessa.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.