Kymsotelle kolme Smartbox automaattia hoitotarvikejakelua varten Kotkaan, Kouvolaan ja Haminaan

Smartbox automaattien hyödyntäminen terveyskeskuksien eri tarvikkeiden jakeluun on yleistynyt viimeisen vuoden aikana. Automaattia hyödynnetään esim. hoitotarvikkeiden, EKG-mittauslaitteiden, uniapnealaitteiden ja erilaisten apuvälineiden jakeluun ja palautuksiin. Uusimpana asiakkaanamme Kymsote käyttää jatkossa Smartbox automaattia hoitotarvikkeiden jakeluun Kotkassa, Haminassa ja Kouvolassa. Automaatin avulla kyseisillä paikkakunnilla pystytään jatkossa jakelemaan asiakkaille joustavammin ja täysin hygieenisesti hoitotarvikkeita. Automaatin käyttö onnistuu asiakkaalta omatoimisesti, joten tarvikkeiden noudoissa ja palautuksissa ei tarvita työntekijän läsnäoloa.

Automaatit ovat laajentaneet huomattavasti asiakkaiden mahdollisuuksia noutaa hoitotarvikkeita.  Olemme näin pystyneet toimimaan Kymsoten arvojen mukaisesti- eli palvelut ovat helposti saavutettavia ja sujuvia. Automaateista voi noutaa hoitotarvikkeita myös viikonloppuna. Kotkan automaatilla, joka sijaitsee Karhulassa liikekeskuksessa, on kaikkein laajimmat aukioloajat. Joka kaupungissa asiakkaat ovat ottaneet automaatit ilolla vastaan.

Seija Nousiainen, Palveluesimies Kymsote
Kymsoten automaateista jaellaan hoitotarvikkeita Kotkassa, Haminassa ja Kouvolassa. Automaatin lokeroiden koko on määritetty yleisempien tarvikkeiden kokojen mukaan. Kuva: Man In Van.

Haminassa otettiin automaatti käyttöön ensimmäisenä Kymsoten alueella

Haminassa otettiin ensimmäisenä Kymsoten alueella automaatti käyttöön tämän vuoden keväällä. Smartbox automaatti haluttiin käyttöön, jotta pystyttäisiin palvelemaan asiakkaita laajemmin. Se sijoitettiin Haminan terveysaseman aulaan ja näin saatiinkin laajennettua asiakkaiden palveluaikaa huomattavasti. Nykyisin automaatti on käytettävissä arkipäivinä Haminan terveysaseman aukioloaikojen mukaan klo. 7-18.

Automaatilla laajennettiin aukioloa ja se on ollut hakijoiden mielestä hyvä asia, koska automaattia käytetään paljon. Automaatin käyttö on helppoa myös työntekijöiden näkökulmasta. Suosittelen ehdottomasti automaattia tämän tyyppiseen käyttöön

Kirsi Savolainen, Kymsote
Haminan terveysaseman hoitotarvikkeiden jakeluun tarkoitettu Smartbox automaatti. Kuva: Man In Van.

Automaatit myös Kouvolaan ja Kotkaan parantamaan palvelua

Haminan hoitotarvikejakelun automaatin hyvien kokemuksien pohjalta Kymsote päätti tarjota hoitotarvikkeiden jakelua automaatista myös Kouvolassa ja Kotkassa. Nyt siis kolmelta Kymsoten paikkakunnalta löytyy Smartbox automaatti. Kaikilla kolmella paikkakunnalla saatiin automaatin avulla laajennettua hoitotarvikkeiden noutoaikaa huomattavasti.

Kotkassa automaatti sijoitettiin Jumalniemen Kauppakeskuksen ala-aulaan. Tarvikkeet on noudettavissa automaatista siis laajasti kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan.

Kouvolassa automaatti asennettiin terveysaseman eteisaulaan. Tarvikkeiden noudot automaatilta onnistuu klo 7.00-18.00, sekä lauantaisin klo 9.00-16.00.

Automaatti sijaitsee jumalniemen Kauppakeskuksen sisäänkäynnin läheisyydessä.
Kuva: Man In Van.
Kotkassa automaatti sijoitettiin keskeiselle paikalle Jumalniemen Kauppakeskuksen aulaa. Kuva: Man In Van.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.