Lakea Oy jakaa jatkossa vuokra-asuntojen avaimet Kokkolassa ja Jyväskylässä Smartbox automaatista!

Lakea Kokkolan Smartbox avainhallinta-automaatti. Kuva: Man In Van.

Lakea Oy:lle asennettiin uusi Smartbox noutoautomaatti Kokkolaan ja Jyväskylään. Lakea pystyy jatkossa jakamaan kaikki vuokra-asuntojen avaimet automaatista, näin säästetään asiakkaan aikaa turhalta jonottamiselta ja myös työntekijän aikaa, kun nouto tapahtuu ilman välikäsiä. Avaimet pystyy noutamaan Lakean automaateista numeroidulla noutokoodilla.

Vuokra-asuntojen avainten jakelu keskittyy vahvasti kuun vaihteeseen, jolloin avainten nouto ja palautus aiheuttavat useimmiten ruuhkaa asiakaspalveluun. Jatkossa Lakean vuokra-avainten noudot onnistuu automaatilta ja palautukset vanhaan tapaan asiakaspalvelun kautta. Näin ruuhkia saadaan vähennettyä ja asiakkaat voivat noutaa vuokra-avaimet, silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kokkolassa avaimia pystyy noutamaan aamusta iltaan kauppakeskukseen sijoitetusta automaatista

Lakean avainautomaatti Kokkolassa sijoitettiin Kallentorin kauppakeskuksen käytävälle. Tämän myötä asiakkaat pystyvät noutamaan avaimet kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan aamusta iltaan. Tämä palvelee asiakkaita mainiosti, sillä avaimet voi noutaa omien aikataulujen mukaan.

Lakean automaatit toimivat yhdessä Visma Tampuuri avainhallintajärjestelmän kanssa

Lakean Smartbox automaatti on integroitu toimimaan yhdessä Visma Tampuuri avainhallintajärjestelmän kanssa. Smartbox saadaan liitettyä asiakkaiden taustajärjestelmiin ja meillä on jo valmiit integraatiot avainhallintajärjestelmien Visma Tampuurin ja LokiTimen kanssa. Voit lukea lisää Visma Tampuurin ja Smartboxin integraatiosta täältä.

Lakea on jo kymmenes yritys, joka on ottanut käyttöön avainhallintaan Smartbox automaatin

Avainhallinta-automaatti tuo täysin uudistetun palvelun avainten jakeluun ja se on myös huomattu vuokra-asuntojen avaimia jakavissa yrityksissä. Ratkaisumme on kerännyt mielenkiintoa ja yhteensä kymmenen yritystä on ottanut automaatin käyttöön. Automaatin ehdottomasti isoin hyöty on, että se voidaan sijoittaa liikkeen ulkopuolelle, jolloin avaimia voi noutaa jopa 24/7. Asiakkaat päättävät milloin noutavat avaimet ja lisäksi automaatin käyttö on erittäin helppoa. Alta löytyy yrityksiä, joilla on jo käytössä Smartbox automaatti avainten jakelua varten.

Avainhallinta asiakkaamme

VTS kodit yrityksen logo, vihreällä ja mustalla tekstillä.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.