Nimitysuutinen: Mikko Kannelsuo SHJ Groupin toimitusjohtajaksi

Kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin parissa pitkään työskennellyt Mikko Kannelsuo aloittaa oululaisen SHJ Group Oy:n toimitusjohtajana 15.9.2023.

Mikko Kannelsuo. Kuva: Jussi Peltola.

Kannelsuo siirtyy SHJ Groupin palvelukseen oululaisesta tuotantoautomaatioon ja elektroniikkateollisuuden testausratkaisuihin erikoistuneesta JOT Automationista, jossa hän on toiminut myynti- ja markkinointijohtajana. Ennen JOT Automationia Kannelsuo työskenteli myynti- ja markkinointijohtajana oululaisessa hyperspektaalikuvantamiseen erikoistuneessa Specimissä sekä älykkäihin hoivaratkaisuihin erikoistuneessa oululaisessa 9Solutionsissa.

SHJ Group on Suomen markkinajohtaja kattavien nk. viimeisen kilometrin ratkaisujen tarjoajana. Yrityksen Smartbox-älylokerikot eivät ainoastaan tarjoa tehokkaita erilaisten ja erikokoisten tavaroiden jakeluratkaisuja, vaan myös mahdollistavat kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt järjestelmäintegraatiot. Yrityksen omistautuminen saumattoman asiakaskokemuksen tuottamiseen, joka samalla vapauttaa resursseja ydintehtäviin ja liiketoiminnan kehittämiseen, on tehnyt siitä monien yritysten suosiman valinnan.

“SHJ Groupin strategia tähtää kasvuun ja kansainvälistymiseen. Mikko Kannelsuo on kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka osaaminen ja kokemus täydentää yhtiön toimivaa johtoa kasvustrategian toteuttamisessa sen kehittyessä huippuluokan ohjelmistoyhtiöksi. Hän soveltuu hyvin johtamaan yhtiön liiketoimintaa sen tulevalla kansainvälistymisen tiellä”, sanoo SHJ Groupin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Honkonen.  “Minulle SHJ Group symboloi rohkeaa ja innovatiivista oululaista yrittäjyyttä. SHJ Groupilla on valtava kansainvälistymispotentiaali, ja odotan innolla, että pääsen osana tiimiä kehittämään yhtiön liiketoimintaa eteenpäin”, toteaa Mikko Kannelsuo.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.