Smartbox kiinteistömessuilla esittelemässä avainten jakeluun tarkoitettua automaattia

Kiinteistömessut järjestetään 11.-12.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Olemme messuilla esittelemässä älykästä avainhallinnan automaattia. Sen avulla vuokralaiset pystyvät noutamaan ja palauttamaan kiinteistöjen avaimet itsenäisesti ja ilman jonoja. Myös huoltomiesten avainten hallinta voidaan hoitaa automaatin kautta. Ratkaisu säästää siis huomattavasti niin asiakkaiden, huoltomiesten kuin kiinteistöjen avainhallinnasta vastaavien työntekijöiden aikaa.

Olemme rakentaneet yli 300 kokonaisvaltaista nouto- ja palautusratkaisua älykkään automaatin avulla. Ohjelmisto-osaamisemme myötä pystymme aina liittämään automaatin osaksi asiakkaan käytössä olevaa järjestelmää ja näin siitä tulee näppärästi osa palvelua. Räätälöimme aina myös automaatin sopimaan asiakkaan tarpeisiin, eli sen lokeromäärää voidaan muokata, sen mukaan että kuinka paljon arviolta avaimia liikkuu parhaimmillaan kuukauden kiireisimpinä päivinä.

Avainhallintaan tarjolla kahta eri automaatti mallia

Esittelemme messuilla kaksi eri automaattia avainhallintaan. Smartboxin alkuperäinen avainhallinnan automaatti on 18 lokeroinen kokonaisuus (kuva 1), joka toimii kosketusnäytöllä. Asiakas saa viestin puhelimeen, kun avaimet on laitettu automaattiin noutoa varten. Viestissä on koodi joka näppäillään automaatin näytölle, jolloin luukku aukeaa ja asiakas saa noudettua avaimet. Avainten palautusta varten on eri ratkaisuja, esim. palautuskoodi joka toimii samalla periaatteella kuin noutotapahtuma, tai sitten erillinen suojattu palautuslokero.

Smartbox 18-lokeroinen avainautomaatti.

Uusin ratkaisumme avainhallintaan on Birdbox automaatti. Se on kooltaan hieman pienempi kuin edellä mainittu Smartbox ja sen voi asentaa myös ulkokäyttöön. Birdbox automaatissa ei ole kosketusnäyttöä vaan koodi näppäillään näppäimistöön. Toimintaprosessi on samanlainen kuin isommassa Smartbox automaatissakin ja myös Birdboxin kautta onnistuu molemmat, avainten nouto ja palautus.

Birdbox ulkokäyttöön soveltuva avainautomaatti.
Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.