Smartbox mukana Logistiikkamessuilla Tampereella 14.9.-15.9.2022

Smartbox on esittelemässä monipuolisia noutoratkaisujaan Logistiikkamessuilla Tampereella 14.9.-15.9.2022. Messut järjestetään Tampereen Messu -ja urheilukeskuksessa ja olemme mukana osastolla C2290. Tervetuloa tutustumaan!

Noutoautomaatilla taklataan viimeisen mailin kustannusongelmat

Smartbox on valmistanut yli 300 noutoratkaisua yrityksille eri puolelle Suomea älykästä noutoautomaattia hyödyntäen. Jokainen ratkaisu räätälöidään yrityksille erikseen niin ohjelmistointegraatioiden, kuin automaatin yksityiskohtien suhteen. Automaatti saadaan aina osaksi asiakkaan taustajärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla, niin että sitä on helppo käyttää osana käytössä olevaa järjestelmää. Räätälöimme myös jokaisen automaatin asiakkaalle sopivaksi ulkonäön, koon ja toiminnallisuuksien suhteen. Teemme nyt myös ulkokäyttöön soveltuvia ratkaisuja.

Smartbox noutoautomaatin avulla saadaan laskettua logistiikan kaikkein kalleimman vaiheen eli viimeisen mailin kustannuksia monella eri keinolla. Automaatti voidaan sijoittaa terminaaliin, jolloin ilman kuljetusta jääneet paketit voidaan noutaa sieltä. Tällä tavoin asiakas voi noutaa tuotteen terminaalista jopa 24/7, ilman henkilökunnan paikallaoloa. Ulkoautomaatti voidaan sijoittaa myös keskeiselle paikalle, jolloin kaikki paketit voidaan viedä suoraan sinne. Tässä ratkaisussa vältytään kuljetusten aikataulujen organisoitiin menevältä ajalta ja vaivalta. Jos kotiinkuljetusta ei haluta kokonaan unohtaa niin voidaan automaattia hyödyntää niin, että kuski vie sinne kaikki paketit joille ei saatu sovittua kotiinkuljetusaikaa tai asiakas ei ollut kotona kuljetuksen aikaan. Näin vältytään uusilta kuljetuskerroilta. Smartbox automaatilla voidaan siis tehdä monella tavalla kustannustehokkaita ratkaisuja logistiikan viimeisen mailin ongelmiin.

Smartbox automaatti muokataan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Automaatin koko ja lokeroiden koot ja määrät on muokattavissa.

Lisätiedot ratkaisuistamme

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.