VOAS hoitaa jatkossa vuokra-asuntojen avainten jakelun myös Smartbox automaatin kautta

Vaasan opiskelija-asuntosäätiö eli VOAS on ottanut käyttöönsä Smartbox avainautomaatin avainhallintaa varten. Jatkossa VOAS siis jakaa vuokra-asuntojen avaimia myös automaatin kautta. Automaatti sijaitsee kauppakeskus Rewelissä Vaasassa. Toimiston ollessa suljettuna uusi vuokralainen voi noitaa avaimensa joustavasti automaatista kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan, myös viikonloppuisin. Automaatin avulla saadaan siis laajennettua huomattavasti VOAS:n palveluaikaa, sillä heidän toimisto on avoinna arkisin virka-aikaan, kun taas kauppakeskus on auki jokaisena päivänä viikossa aamusta iltaan asti.

Päädyimme automaattiin, koska haluamme parantaa asiakaspalveluamme ja automaatin myötä pystymme tarjoamaan avaimien noudon toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella. Näin helpottaa esim. suuresti niitä jotka muuttavat viikonloppuisin, niin automaatista avaimien nouto onnistuu helposti. Paikkana valittiin toimistoamme lähellä oleva kauppakeskus, joka on auki jokainen viikonpäivä aamusta iltaan.

Miia Salo, Markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö VOAS
VOAS keltainen avainkaappi, jossa on monta lokeroa ja näyttö jonka kautta automaattia hallitaan.
Vaasan opiskelija-asuntosäätiön näyttävä Smartbox automaatti, josta jaellaan vuokra-asuntojen avaimia.

Avainautomaatilla helpotetaan myös kuunvaihteen ruuhkia

Vuokra-asuntojen avainten jakelu ja palautus keskittyy voimakkaasti kuukauden vaihteeseen. Smartbox automaatilla tuodaan helpotusta juuri näihin kuun vaihteen ruuhkiin. Tämän vuoksi automaatti soveltuu erinomaisesti opiskelija-asuntoja vuokraavien yritysten käyttöön, koska näissä asunnoissa vuokralaisten vaihtuvuus on suurta ja muuttopäivinä voi olla satoja uusia vuokralaisia. Automaatin avulla avaimia ei tarvitse jonottaa ja ne voi noutaa täysin asiakkaan omien aikataulujen mukaan. VOAS hoitaa avainten palautukset normaalisti toimiston tai palautuslaatikon kautta, mutta Smartbox automaatilla voidaan hoitaa myös palautukset.

Sulje lomake Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.